Workshop 'Pr & social media' | 26 januari 2017

Heb jij basiskennis van de bekendste sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter, maar vraag jij jezelf af hoe je deze kanalen nu op een goede wijze in jouw pr-strategie implementeert? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Schrijf je nu in

Workshop 'Pr & social media'

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Zowel zakelijk als privé worden deze communicatiekanalen veelal ingezet in de dagelijkse praktijk. Heb jij basiskennis van de bekendste sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter, maar vraag jij jezelf af hoe je deze kanalen nu op een goede wijze in jouw pr-strategie implementeert? 
Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens deze workshop maak je kennis met de verschillende mogelijkheden die social media kunnen bieden voor jouw pr-strategie. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je jouw persberichten social proof kunt maken, hoe je deze vertaald naar Twitter en hoe je deze vervolgens kunt monitoren. Daarnaast nemen we je mee in de wereld van persberichtendistributie en de journalistieke kant van het schrijven van persberichten.

Aan het einde van de dag weet je precies hoe je met jouw nieuws de aandacht van journalisten kunt trekken via social media.

Voor wie is deze workshop interessant?
Je bent een communicatieprofessional met 0-5 jaar werkervaring, die zich journalistiek wil ontwikkelen. Binnen jouw organisatie ben jij verantwoordelijk voor de online communicatie en is social media onderdeel van jouw dagelijkse bezigheden. Je hebt basiskennis van sociale media en hebt behoefte aan theoretische onderbouwing en praktische informatie om jouw persberichten op sociale media een groter bereik te kunnen geven.

Je leert de inhoud en tekst van jouw persberichten beter af te stemmen op de behoeften van de media, waardoor je de kans op publiciteit voor jouw organisatie vergroot.

Datum
26 januari 2017

Locatie
ANP Pers Support
Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK Rijswijk

Tarief
€ 550,- vakliteratuur en rondleiding over de redactie van persbureau ANP

Maximale groepsgrootte
8 deelnemers

Programma
09.00  Ontvangst met koffie
09.30  Introductie
09:45  Sociale media: wat is het en wat kun je ermee?
10.15  Persberichten: hoe ziet het perfecte bericht eruit?
10.45  Stappenplan: persbericht: van schrijven tot distributie
11.15  Hoe integreer je social media in jouw pr-beleid?
11.45  Jouw persbericht op Twitter
12.00  LinkedIn: wordt zichtbaar met jouw persbericht
12.15  Het belang van goed beeldmateriaal
12.30  Vragen en afronding
12.45  Afsluiting en rondleiding ANP-redactie

Inschrijven
Via bovenstaande inschrijfknop

Meer informatie
Bel 070 – 414 12 22 of mail info@perssupport.nl.

070 - 41 41 234