Workshop 'Persbericht met effect' | 23 mei 2017

Aan de hand van je eigen persberichten ervaar je tijdens deze workshop hoe je met een andere invalshoek of andere formuleringen de kans op mediasucces vergroot.

Schrijf je nu in

Workshop 'Persbericht met effect'
Want persberichten schrijven is een vak!

Het schrijven van een goed persbericht is lastig, maar het schrijven van hét perfecte persbericht is helemaal een vak apart. Deze workshop gaat jou op weg helpen om dát perfecte persbericht te leren schrijven.

Tijdens deze workshop leren onze experts je hoe je met een andere invalshoek of andere formuleringen de kans op mediasucces vergroot. Je leert hoe je jouw boodschap interessant kunt maken voor de media, zodat deze een grotere oppak kans heeft. Hoe ziet een journalist jouw persbericht? Wat is het dat zij willen lezen? Maar bovenal, wat is het nieuws dat jij met het persbericht brengt?

Onze experts buigen zich samen met jou over jouw ingebrachte persbericht en die van medecursisten. Aan het einde van de dag weet je precies hoe je met je persbericht de aandacht van journalisten kunt trekken.

Voor wie is deze workshop interessant? 
Voor communicatieprofessionals met 0-3 jaar werkervaring, die zich journalistiek willen ontwikkelen. Je leert de inhoud en tekst van jouw persberichten beter af te stemmen op de behoeften van de media, waardoor je de kans op publiciteit voor jouw organisatie vergroot.

Datum
23 mei 2017

Locatie
ANP Pers Support
Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK Rijswijk

Tarief
€ 475,- ( inclusief vakliteratuur, lunch en rondleiding over de redactie van persbureau ANP)

Maximale groepsgrootte
6 deelnemers

Programma
09.30 Ontvangst met koffie, thee en een croissantje
10.00 Introductie van de experts en deelnemers
10:15 Media: hoe denken ze en wat willen ze?
11.00 Behandeling van de ingebrachte persberichten
12.00 Lunch
12.30 Praktijkopdracht
13.30 Afsluiting en rondleiding ANP-redactie

Inschrijven
Via bovenstaande inschrijfknop

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze workshop, maar wil je toch iets meer informatie? Geen enkel probleem. Je kunt ons te allen tijde mailen op info@perssupport.nl of bel ons op 070 - 41 41 222 ( ma. t/m vrij. van 09.00 - 17.30 uur ).

070 - 41 41 234