Nieuwsblik: In één ochtend bijgepraat | 3 april 2018

De deuren van ANP Pers Support en Cision Benelux staan 3 april 2018 a.s. open om je te ontvangen voor ons terugkerende event: Nieuwsblik. We laten je in een ochtend zien op welke manier je onze specialisten in kunt zetten om een succesvolle PR-strategie te realiseren.

Schrijf je nu in

De deuren van ANP Pers Support en Cision Benelux staan 3 april 2018 a.s. open om je te ontvangen voor ons terugkerende event: Nieuwsblik. We laten je in een ochtend zien op welke manier je onze specialisten in kunt zetten om een succesvolle PR-strategie te realiseren.

We praten je bij over de meest recente ontwikkelingen rond onze mogelijkheden in binnen- en buitenland. Daarnaast ga je in gesprek met een ANP-journalist. De ochtend wordt afgesloten met een rondleiding over de redactie van het ANP. Een uniek kijkje achter de journalistieke schermen.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen, dus er is genoeg ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met vakgenoten. De belangstelling is groot, klanten van ANP Pers Support/Cision hebben voorrang bij inschrijving en betalen niet voor de deelname.

Locatie: ANP Pers Support in Rijswijk

Datum: 3 april 2018

Tijd: 09.45 - 12.00

Deelname: Gratis

070 - 41 41 234