Opening Restaurant @thePark Asia

LUNTEREN - Op zaterdag 13 april om 16:00 zal restaurant @thePark Asia haar deuren openen. Het vernieuwde restaurant brengt heerlijke creaties uit Azië naar het vakantiepark van TopParken. Tijdens de heropening is er een Live Cooking show met Aziatische gerechten.

Recreanten alsmede vakantiegangers kunnen genieten van een lekkere lunch, een uitgebreide sushikaart en een 6-gangen diner. Van wild gekweekte zalm tot een malse tournedos: er is voor ieder wat wils. De ervaren chefkok serveert vol passie de lekkerste gerechten aan tafel. De kwaliteit vanuit Azië is te voelen, te ruiken en te proeven voor een betaalbare prijs. De Aziatisch cultuur heeft hiermee een mooie plek gekregen in het Gelderse Lunteren.

Recreanten alsmede vakantiegangers zijn op zaterdag 13 april vanaf 16:00 uur van harte welkom bij Landgoed de Scheleberg voor de heropening van restaurant @thePark Asia.

Geplaatst in:

TopParken B.V.

plaats:
Lunteren
website:
https://www.thepark.nu/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234