Personeel van verpleeghuis voelt zich veilig door MeyeMotion Beacon

ELST – Op alle verpleeghuizen heeft het coronavirus een enorme impact. Werknemers, bezoekers en bewoners van verpleeghuizen kunnen zich inmiddels veiliger voelen door gebruik van de MeyeMotion Beacon. Het apparaat zorgt middels een waarschuwingssignaal dat er voldoende afstand wordt gehouden en hiermee de kans op verdere besmetting met het coronavirus wordt teruggedrongen.

Medewerkers en bewoners van verschillende verpleeghuizen in Nederland hebben door de coronacrisis zware maanden achter de rug. Een periode van onzekerheid en vooral het gevoel van onveiligheid namen de overhand. Al snel zijn er door overheid noodzakelijke maatregelen genomen, zoals het inperken van bezoek, om daarmee voor iedereen een zo veilig mogelijke omgeving te kunnen creëren.

Nu verpleeghuizen weer beperkt bezoek laten ontvangen is het van belang dat de veilige woon- en werkomgeving wordt behouden. De Beacon van MeyeMotion ondersteunt hierbij en geeft een signaal af zodra een bezoeker tot een medewerker of bewoner onvoldoende afstand houdt. Personeel kan hierdoor ongestoord doorwerken zonder zich onveilig te hoeven voelen. Daarnaast kunnen bewoners op een veilige wijze bezoek ontvangen.

"Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen en zijn er dan ook trots op dat de MeyeMotion Beacon een uitkomst biedt in deze vreemde tijden", aldus Herbert Verheijden Managing Director van MeyeMotion. "Het is van essentieel belang scherp te blijven als het gaat om de benodigde afstand te houden en de Beacon kan hier een goede ondersteuning in bieden".

Het waarborgen van de 1,5 meter afstand helpt mogelijk verpleeghuizen om sneller verruiming van het aantal bezoekers te realiseren. Dit is waar bewoners van verpleeghuizen en hun familie en vrienden reikhalzend naar uitkijken. Beetje bij beetje het “normale” leven weer oppakken.

MeyeMotion BV


De producent heeft de door de jaren heen verkregen ervaring verwerkt in de MeyeMotion Beacon welke al door verschillende bedrijven naar tevredenheid wordt gebruikt. Naast gebruik in de gezondheidszorg is de MeyeMotion Beacon inzetbaar in bijvoorbeeld horeca, op kantoor of in een logistiek distributiecentrum. Neem contact op voor een volledig overzicht van de toepassingen.

Geplaatst in:

Voor meer informatie over het gebruik van de MeyeMotion Beacon en de toepassing er van kunnen media contact opnemen met Kim Steijling van MeyeMotion, Mob: +31 6 34 04 40 84, e-mail: info@MeyeMotion.com. Zie tevens ww.MeyeMotion.com

MeyeMotion BV

plaats:
Elst (GLD)
website:
https://www.MeyeMotion.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234