Elastic wint TIMMIE award voor “Meest innovatieve IT-leverancier 2019"

Toonaangevend zoekbedrijf vereerd met ICT Media en de Innovation Manager Awards van CIO Magazine.

AMSTERDAM, 28 Maart 2019 - Elastic liep bij de jury van de TIM Awards al snel in het oog als de meest innovatieve IT-leverancier tijdens het ICT Media CIO-diner in ‘s-Hertogenbosch.

De TIM Awards zijn een gezamenlijk initiatief van ICT Media en CIO Magazine, dat innovatieve projecten op het gebied van IT wil belonen en stimuleren. "Waar we naartoe willen is dat het hele Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset zal omarmen," zegt ICT Media-directeur Rob Beijleveld, jurylid en initiator van de innovatieprijzen.

Met zijn Europese hoofdkantoor in Amsterdam, opereert Elastic wereldwijd en is het een leider in zoektechnologie geworden. Als makers van de Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats en Logstash), bouwt Elastic zelf-beheerde alsmede SaaS-aanbiedingen die gegevens bruikbaar maken in real-time en tevens geschaald zijn voor zoekresultaten, logging, beveiliging en analyse.

"We zijn trots dat we door de jury van de TIM Awards zijn erkend als een bedrijf met de meeste impact in deze categorie," zei Arno van Driel, vice president, Benelux en Nordics bij Elastic. "Elastic is de oplossing voor zoeken en mensen realiseren zich dan ook dat veel zakelijke uitdagingen, zoals cybersecurity, applicatie performance monitoring en het ontdekken van afwijkend gedrag door het inzetten van machine learning in wezen zoekproblemen zijn. Bekende merken zoals Rabobank, Uber, Tinder en eTrade baseren hun kernaanbod op Elastic.".

De TIM-awards zijn een jaarlijkse onderscheiding met verschillende winnaars en finalisten die sociaal en economisch een impact hebben. Voorbeelden zijn ondermeer duurzamer gebruik van energie, ethische en milieuvriendelijke visserij, betere informatie-uitwisseling tussen bedrijven, vraag en aanbod bij elkaar brengen en schulden herstructureren. Andere categorieën waarin prijzen werden toegekend, waren de Meest Innovatieve Leider, Ecosysteem, Project en New Kids.

Over Elastic

Elastic is een bedrijf gespecialiseerd in zoektechnologie. Als makers van de Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats en Logstash), bouwt Elastic zelf-beheerde alsmede SaaS-aanbiedingen die gegevens in real-time analyseren en tevens geschaald zijn voor zoekresultaten, logging, beveiliging en analyse.

Elastic en bijbehorende merken zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Elastic N.V. en haar dochterondernemingen. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Elastic

plaats:
Amsterdam
website:
https://ict-media.nl/ciodinershow/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234