Echt geen barbiepop: de mini sex doll

TILBURG - Online seksshop voor mannen Motsutoys https://www.motsutoys.nl/ importeert miniatuur sekspoppen https://www.motsutoys.com/sex-dolls/mini-sex-doll.html .

Sommigen zullen wellicht een naar gevoel krijgen bij het idee van een kleine sekspop: is dat niet net een kind? Maar wie de nieuw mini sex doll collectie ziet zal zich al snel realiseren dat deze nieuwe toys niets met pedofilie te maken hebben, want de dolls hebben duidelijk vrouwelijke curves en volwassen verhoudingen. 

Een mini sex doll https://www.motsutoys.com/sex-dolls.html lijkt in alles op het lichaam van een beeldschone, slanke jonge vrouw: lange benen, een mooie kont en priemende borsten. Bovendien zijn ze gemaakt van zacht materiaal, waardoor ook de aanraking realistisch voelt. Het enige wat anders is, is de maat: de mini sex dolls zijn zo’n 70 tot 90 centimeter lang. 

Het is in feite een upgrade van de welbekende Japanse masturbator of onahole https://www.motsutoys.nl/kunstvagina-s.html Omdat veel mannen visueel ingesteld zijn kan een volledig lichaam met poseerbare ledematen en een hoofd bijdragen aan het plezier.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunnen media contact opnemen via tel: +31 (0)85-2100 205 of e-mail: info@motsutoys.com

MotsuToys

plaats:
Namaakmeisjes van klein formaat nu ook in Nederland verkrijgbaar
website:
https://www.motsutoys.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234