Van Nelle Fabriek Events lanceert pre-festival dag voor bedrijfsleven

Bedrijven met 1.000 medewerkers en meer die in zijn voor een onalledaags en eigentijds bedrijfsfeest, kunnen daarvoor op vrijdag 1 december terecht in de Van Nelle Fabriek.

Ze kunnen dan namelijk gebruik maken van alle podia, techniek, aangeklede zalen, cateringfaciliteiten en zelfs eventueel de Dj’s van het Blijdorp Festival, dat gepland staat voor de volgende dag, zaterdag 2 december.

Zesde editie
Dat Blijdorp Festival beleefde al vier zomeredities - en straks de tweede wintereditie - en is een verrassende mix van muziek, kunst, cultuur en happiness. Het is inmiddels een erkend podium voor met name aanstormende Dj’s.

Echte entourage
Voor menig bedrijfsfeest wordt vaak een festivalsfeertje nagebouwd. Hier is de mogelijkheid in te stappen in een echte festival-entourage. Een eenmalige mogelijkheid en ook nog eens op een bijzondere plek, namelijk in een gebouw dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.

Alles geregeld
De onderneming die de pre-festival dag boekt, krijgt de locatie op vrijdag 1 december turnkey opgeleverd. Alles staat klaar om vanaf 17.00 uur een eigen bedrijfsfeest te geven op een bijzondere locatie. Het pre-festival arrangement kost € 99,50 per persoon en daarin zijn drankjes en fooditems inbegrepen. Meer informatie: tel. +31 10 750 35 00 of mail naar rogier@vannellefabriekevents.com.

Van Nelle Fabriek Events

plaats:
Rotterdam
website:
http://www.vannellefabriek.com/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234