Nederland in het teken van sport en bewegen

Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september is het NOC*NSF Nationale Sportweek. Heel Nederland staat dan in het teken van sport. Bonden, gemeenten en talloze verenigingen hebben de krachten gebundeld om zoveel mogelijk mensen in Nederland te inspireren om te bewegen en sporten. Ze openen hun deuren conform de geldende richtlijnen om zo de sport tien dagen lang in de schijnwerpers te zetten. Tevens reizen tijdens de sportweek tien artiesten samen met tien bekende sporters met een mobiele dug-out door Nederland om van dichtbij te ervaren wat sport met mensen doet. De officiele opening van de NOC*NSF Nationale Sportweek vond plaats in Nieuwegein, een van de drie host cities.

Geplaatst in:

Het gemonteerde videopersbericht is hier te vinden:

Bekijken/Embedden:Het ruwe HD beeldmateriaal is eenvoudig van de volgende ftp-server te downloaden:

· Gebruik de link Videodistribution.anp.nl in uw FTP-programma, of ga naar ftp://videodistribution.anp.nl in uw browser

· Login: anpinopdracht

· Pass: anpinopdracht

* Op het aangeboden videomateriaal berust copyright van ANP Pers Support. Het videomateriaal mag gratis en rechtenvrij worden geplaatst, gemonteerd en uitgezonden voor redactionele doeleinden in de context van dit onderwerp, zonder verplichte vermelding van de bron ANP Pers Support.

NOC*NSF

plaats:
Nieuwegein
website:
https://nationalesportweek.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234