Nieuw MeToo-veilig boek voor mannen die alleen zitten met Valentijnsdag

Datingcoach Daan de Ram (AttractionGym.nl) komt met een nieuw boek waarin hij zijn geheimen prijs geeft aan mannen die meer succes met vrouwen willen, zodat ze volgend jaar met Valentijnsdag niet meer alleen hoeven te zitten.

Dit is volgens Daan de Ram het probleem. In deze tijd van #metoo wordt het steeds moeilijker voor mannen om contact te maken met vrouwen. Mannen zijn het verleerd om aantrekkelijk mannelijk te zijn.

Het geheim zit hem niet in allerlei trucjes en hoe je stoerder kunt overkomen, maar juist in radicaal eerlijk zijn. Het boek beschrijft de FLOW-methode waarmee mannen gestimuleerd worden dominanter, grappiger en eerlijker te worden. 

Daan de Ram: “Tegenwoordig zien we meer en meer mannen die vereenzamen en een intiemere relatie hebben met hun beeldscherm dan die leuke nieuwe collega. Dit heeft er ook alles mee te maken, dat vrouwen zich niet meer makkelijk laten versieren. Tenzij je weet hoe versieren werkt in het tijdperk van #metoo.

Het valt niet te ontkennen, #metoo heeft het allemaal niet makkelijker gemaakt. Het is een extra reden om maar stilletjes in de hoek te blijven staan met een biertje.” 

Met dit boek wil hij laten zien dat flirten en versieren anno 2019 juist heel leuk kan zijn. En dat, wanneer de puzzelstukjes op zijn plek vallen, het uiteindelijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Zelf weet Daan er alles van: “Vroeger was ik ook een muurbloempje. In het boek beschrijf ik in 9 verhalen hoe mijn ontwikkeling van kluns tot Casanova eruit zag.” 

Daan is bekend van diverse tv optredens en het grootste Youtube kanaal over vrouwen versieren van Nederland. Hij hoopt mannen die in hetzelfde schuitje zitten te inspireren en te motiveren om ook van de bank af te komen.

Het boek is beschikbaar via Bol.com

https://www.bol.com/nl/p/het-geheim-van-aantrekkin...

Waarom je nog steeds single bent: 3 Redenen

Promo video met Lauren Verster en wat andere uitingen

AttractionGym

plaats:
Amsterdam
website:
https://www.attractiongym.nl/boek/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234