Uitnodiging persbijeenkomst Raad van State op donderdag 11 april 2019

De Raad van State nodigt journalisten graag uit voor de persbijeenkomst ter gelegenheid van de presentatie van zijn jaarverslag over 2018. De persbijeenkomst vindt dit keer plaats op donderdag 11 april 2019 om 11.00 uur in het gebouw van de Raad van State, Kneuterdijk 22 in Den Haag.

Persbijeenkomst in het gebouw van de Raad van State

Tijdens deze persbijeenkomst presenteert vice-president mr. Thom de Graaf het jaarverslag van de Raad van State. Dat heeft dit jaar als thema ‘De waarde van de wet en van het wetgevingsproces’. De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak mr. Bart Jan van Ettekoven gaat in op de rol van de Raad als hoogste algemene bestuursrechter in 2018. Uiteraard heeft u daarna de gelegenheid om vragen te stellen. Na de persbijeenkomst is er tijd voor het afnemen van korte interviews en het maken van opnames.

Website en in druk

Het jaarverslag van de Raad van State is vanaf 11 april online beschikbaar als website. De algemene, beschouwende delen over de Raad en een overzicht van de beide taken, advisering en bestuursrechtspraak, verschijnen ook in druk. 

Embargo

Vanaf maandag 8 april om 11.00 uur kunt u dit gedrukte exemplaar en een persbericht onder embargo ophalen bij de afdeling persvoorlichting van de Raad van State. Adres: Kneuterdijk 22 in Den Haag.

Op deze stukken rust een embargo tot donderdag 11 april 2019, 11.00 uur.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u bij de persbijeenkomst aanwezig zijn, dan kunt u zich aanmelden via het mailadres: voorlichting@raadvanstate.nl.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter-Bas Beekman, hoofd Communicatie van de Raad van State.

Raad van State

plaats:
Den Haag
website:
https://www.raadvanstate.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234