Il fiore healthcenters opent club in Panningen

Il fiore healthcenters opent maandag 20 augustus de deuren van de nieuwe club in Panningen. De sportschool aan de John F. Kennedylaan is maar liefst 2600 vierkante meter groot en uitgerust met de allernieuwste cardio- en krachtapparatuur, een functionele trainingszone en een Ladies Only-zone. Voor belangstellenden, omwonenden en nieuwe leden is er zondag 19 augustus vanaf 11 uur een open dag.

De sportclub in het voormalige pand van Allerhande is al weer de zesde vestiging van de snelgroeiende keten il fiore healthcenters uit Herten. Voor de bijzonder lage instapprijs van €9,95 per maand kunnen sporters hier al gebruik maken van hypermoderne fitnesstoestellen of deelnemen aan een van de vele (virtuele) groepslessen. Met een clubkey hebben de sporters in Panningen 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de club. Dit is vooral praktisch voor sporters die werken met onregelmatige werktijden en ploegendiensten.

Live groepslessen

Leden kunnen online of via een speciale app een plek in een van de live groepslessen reserveren. In Panningen kan onder meer gekozen worden uit Body Pump, BodyBalance en Zumba, lessen die worden gegeven door professionele instructeurs. Bijzonder is de zeer ruim opgezette functionele trainingszone van FunXtion waar zeer effectieve en speelse oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast beschikt de club ook over een afgescheiden fitnessruimte voor vrouwen die liever onder elkaar sporten.  Voor krachttraining is een spectaculaire Hammer Strength Zone ingericht met typische plate-loaded krachttrainingstoestellen.

Ervaar het zelf

Zondag 19 augustus tussen 11 en 16 uur kunnen bezoekers zelf de luxe, comfort en prettige ambiance van sporten bij il fiore healthcenters ervaren. Bovendien is dit de laatste mogelijkheid om gebruik te maken van de speciale openingsactie met voordelen die kunnen oplopen tot €105. Denk aan gratis inschrijven, korting op upgrades en een gratis bidon. Na 19 augustus is het ook niet meer mogelijk om je online in te schrijven voor deze spectaculaire openingsactie. Dus wees er snel bij. Ben je lid van een andere sportschool? Dat is geen probleem want we bieden je een overstapservice aan. Lees meer over de voorwaarden en onze actie op de website https://panningen.ifhc.nl/aanbiedingen/.

Neem voor meer informatie contact op met Roel Schreurs, 2-XL: 0475-202020

Il fiore healthcenters

plaats:
Roermond
website:
https://panningen.ifhc.nl/aanbiedingen/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234