Gallery Delaive op de KunstRAI 2019

Van woensdag 17 april t/m maandag 22 april doet Gallery Delaive mee aan de feestelijke 35e editie van de KunstRAI in Amsterdam,

Wij laten werk zien van: Karel Appel, Peter Anton, Corneille, Kees van Bohemen, Sam Francis, Takashi Murakami, Yuina Wada, Madsaki en Ayako Rokkaku.

Bijzonder dit jaar is dat de Japanse kunstenaar Ayako Rokkaku (Japan, 1982) een live schilderperformance zal geven op de beurs. Een voorproefje op de tentoonstelling 'Fumble in colors, tiny discoveries', van 8 juni t/m 25 augustus in Museum Jan van der Togt, Amstelveen.

Sinds haar eerste solotentoonstelling bij Gallery Delaive in 2007, heeft Rokkaku exposities gehad in vele galeries en op kunstbeurzen in Azië, Europa en de Verenigde Staten en solo-exposities in onder meer de Kunsthal in Rotterdam en het Meulensteen Danubiana Art Museum in Slowakije, waarop duizenden bezoekers afkwamen. Kunstkenners noemen Rokkaku steevast als één van de meest veelbelovende jonge kunstenaars van het moment.

Wij nodigen journalisten van harte uit om hier vast kennis te komen maken met het werk van Ayako Rokkaku.

Geplaatst in:

Pers is van harte uitgenodigd om hier vast kennis te komen maken met het werk van Rokkaku. Voor meer informatie, fotomateriaal en toegangskaarten voor de beurs kunt u contact opnemen met Robrecht de Vocht van Gallery Delaive: info@delaive.com, 020-6221295.

Gallery Delaive

plaats:
Amsterdam
website:
https://delaive.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234