Maak kennis met de Samsung Galaxy Z Flip opvouwbare telefoon

Op 11 februari 2020 zal het Galaxy Unpacked 2020 evenement plaatsvinden in San Francisco, Amerika. Samsung Electronics zal tijdens dit event een reeks nieuwe vlaggenschip smartphones onthullen. Naast de Galaxy S20 serie wordt er ook een nieuwe opvouwbare telefoon verwacht; de Galaxy Z Flip.

Dit wordt de tweede opvouwbare smartphone van Samsung. In tegenstelling tot de Galaxy Fold zal de nieuwe vouwtelefoon in de lengte uitvouwen. Om alvast een voorproefje te krijgen van het baanbrekende toestel dat Samsung volgende maand officieel zal introduceren heeft het online nieuwsplatform LetsGoDigital op basis van de reeds beschikbare informatie een 3D render animatie gemaakt.

De product renders en de bijbehorende video animatie zijn ontworpen door de talentvolle Italiaanse 3D designer Giuseppe Spinelli, alias ‘Snoreyn’, die eind vorig jaar in Amsterdam een meerjarig contract heeft getekend om zich te verbinden aan het populaire online magazine LetsGoDigital.

LetsGoDigital heeft als doel om consumenten te informeren over de ontwikkelingen en trends op het gebied van technologie, in het bijzonder mobiele telefonie en de gaming branche.

De 32-jarige grafische kunstenaar uit het zuiden van Italië zal vanaf 2020 verantwoordelijk zijn voor het in beeld brengen van toekomstige consumenten producten. De product visualisaties van Snoreyn worden ingezet voor de nieuwsvoorziening, om online publicaties te verrijken met hoogwaardig en exclusief beeldmateriaal.

Bezoek de website van LetsGoDigital voor de volledige publicatie over de Samsung Galaxy Z Flip.

Opmerking: Het concept model gemaakt door LetsGoDigital kan lichtelijk afwijken van het daadwerkelijke product dat Samsung tijdens het Galaxy Unpacked 2020 event zal onthullen. De live stream is op 11 februari om 20:00 Nederlandse tijd te volgen via de website van Samsung.

De product afbeeldingen zijn door LetsGoDigital ontworpen en dienen uitsluitend ter illustratie. De hoge resolutie beelden mogen vrij gebruikt worden voor online reproductie, mits de publicatie vergezeld wordt door een duidelijke bronvermelding met link. Voor offline reproducties is naamsvermelding voldoende.

LetsGoDigital

plaats:
Apeldoorn
website:
https://nl.letsgodigital.org

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234