Nederlandse app traint 10.000 vakmensen in Singapore tijdens lockdown

Bolster Safety is een samenwerking aangegaan met ASPRI in Singapore om meer dan 10.000 werknemers in de procesindustrie te trainen op het gebied van vakmanschap en veiligheid gedurende de COVID-19 lockdown

De Association of Process Industry (ASPRI) is een vereniging die de belangen behartigt van meer dan 500 bedrijven in de procesindustrie in Singapore, bestaande uit de petroleum-, petrochemische, specialistische chemische en farmaceutische sectoren.

Ruim 10.000 medewerkers van de bij Aspri aangesloten bedrijven kunnen op dit moment niet aan het werk vanwege de Covid-19 maatregelen. Om deze tijd toch goed te kunnen besteden heeft ASPRI op basis van het uitgebreide trainingsaanbod van Bolster Safety een trainingsprogramma samengesteld voor o.a. flensmonteurs, lassers, steigerbouwers en riggers.

Bolster Safety is een Nederlandse scale-up (onderdeel van Sanoma Learning) die een innovatieve digitale trainingsmethode biedt om de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van medewerkers in de procesindustrie, bouw en infra te vergroten door middel van screening, onboarding en continu leren.

De leermethode van Bolster Safety is gericht op het actief onderhouden van kennis door middel van een gebruiksvriendelijke applicatie met 10 minuten durende interactieve trainingen die aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden van vakmensen.

Geplaatst in:

Bolster Safety

plaats:
Schiedam
website:
https://bolstersafety.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234