Start verkoop woningen en appartement Van Drunen te Edam

Zaterdag 29 september start de verkoop van Van Drunen, een bijzonder en eigentijds nieuwbouwproject aan het water in Edam. Letterlijk op de fundamenten van de voormalige scheepswerf komt hedendaagse nieuwbouw, waarin duidelijk de historie van de plek afleesbaar is. De architectuur heeft een nautisch en industrieel karakter en ingetogen luxe voert de boventoon. 

Het nieuwbouwplan bestaat uit 15 geschakelde woningen in 5 verschillende types, waarvan de woonoppervlaktes uiteenlopen van 84 tot 210 m². Ook worden er 9 appartementen en 2 penthouses verkocht van circa 62 tot 140 m². 

Wonen aan het water

Van Drunen ligt aan het water. Het gros van de appartementen kijkt hier direct op uit. De geschakelde woningen hebben een tuin aan de waterzijde, gevolgd door een groenzone en gemeenschappelijke steiger. Hiervandaan vaar je zo het Markermeer op of Edam in. “Ultiem rustig en toch met zo’n 20 minuten in Amsterdam”, aldus de ontwikkelaar.

Ambities waargemaakt

Ontwikkelaar Seafast heeft lange tijd gewerkt aan een hoogwaardig nieuwbouwplan dat zich voegt in het bestaande straatje, de historie niet uit het oog verliest en ook nog eens aansluit bij de vraag van consumenten naar grote, luxe huizen of appartementen. De ambities waren hoog en zaterdag 29 september kunnen geïnteresseerden ter plekke zien hoe deze zijn waargemaakt.

Start verkoopinformatie

Iedereen die interesse heeft, is zaterdag 29 september welkom bij de start verkoop van Van Drunen. Tussen 11.00 en 15.00 uur is het team aanwezig op de bouwlocatie aan ’t Oorgat 21-23 in Edam. De brochure, prijslijst en het inschrijfformulier liggen klaar. Inschrijven kan tot vrijdag 12 oktober 2018 om 17.00 uur.

Het enthousiasme is groot

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken verkoopt de huizen en appartementen van Van Drunen. Van Vulpen: “Er is veel vraag naar grotere huizen en appartementen in Edam. Het aanbod is echter schaars. We merken dat het animo voor Van Drunen groot is. Nog voor de verkoop is gestart, hebben we het er al druk mee. We worden echt de hele dag door gebeld door mensen die interesse hebben en meer willen weten. Wij delen dit enthousiasme. We kijken ernaar uit de geïnteresseerden aanstaande zaterdag te spreken.”

Voor meer informatie: http://www.wonenopvandrunen.nl

Geplaatst in:

Seafast B.V.

plaats:
Edam
website:
http://seafast.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234