Nieuwe hoofdredactie Formule1

André Venema (53) en Sandor van Es (45) vormen vanaf 1 juni de tweekoppige hoofdredactie van Formule1, tijdschrift en website over de populairste autosport van dit moment.

Venema stapt als sportverslaggever van het Algemeen Dagblad, gespecialiseerd in de F1, met ruim honderd GP's achter de rug, niet in een onbekende wereld. "Dit is wel de mooiste tijd, natuurlijk, om je geheel en al op de Formule1 te storten. Ik volg de sport al sinds de jaren tachtig. Nu, met Max Verstappen, wordt het weer echt genieten. Daar verheug ik me op."

Van Es, voormalig adjunct hoofdredacteur van AutoWeek en hoofdredacteur van autoglossy GTO, is zelf een ervaren autocoureur, die jaren geleden het Dutch Touring Car Championchip op zijn naam schreef. Eerder werkte hij ook als chef redacteur voor Formule1. "Het is een geweldige titel om voor te werken. Het is mooi om te zien dat Max steeds meer mensen voor de sport weet te winnen. De feestvreugde na Barcelona was echt bijzonder: opeens kijkt iedereen Formule1. Dus ik heb er ongelooflijk veel zin in om samen met André en de redactie dit feest te volgen."

New Skool Media eigenaar en directeur Cor Jan Willig is uitgesproken enthousiast over het nieuwe tweetal dat zich voor New Skool Media over het merk Formule1 gaat ontfermen. "Dit zijn zeer ervaren mannen, elk op hun eigen terrein, die alle 'insides' van de Formule1 kennen: op en naast het circuit. Ik ben ervan overtuigd dat ze met z'n tweeën een nog groter succes van het mediamerk Formule1 gaan maken."

Formule1

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.formule1.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234