Wacom onderscheiden met vier prijzen tijdens de prestigieuze iF DESIGN AWARDS

KREFELD, Duitsland, June 10, 2016 /PRNewswire/ --Wacom heeft vier prijzen gewonnen tijdens de iF Design awards 2016. De meervoudige winst toont de innovatieve focus van Wacom in alle productcategorieën waarbij ze creatieve denkers voorzien van apparaten om digitaal aantekeningen te maken (Bamboo Spark), ambitieuze enthousiastelingen van grafische pentablets (Intuos-productlijn), creatieve professionals van interactieve pen- en touchdisplays (Cintiq 27QHD touch) en, last but not least, bedrijven die gericht zijn op interactie met de klant van veilige, hoogwaardige oplossingen voor digitale handtekeningen (DTU-1141 pendisplay).
"We zijn blij dat onze inspanningen die we hebben gedaan om de verwachtingen en behoeften van onze klanten waar te maken, worden beloond met vier prestigieuze iF Awards", aldus Ed Neumann, Senior Vice President of Marketing van de Creative Business Unit.
Design, kwaliteit, afwerking en de keuze van de materialen waren de belangrijkste criteria voor de beslissing van de jury. Alle vier de producten vertegenwoordigen ook een opmerkelijke graad van innovatie die van invloed zal zijn op de toekomstige ontwikkelingen van de gehele categorie.
Tentoonstelling iF design awards
Alle awardwinnaars van de iF DESIGN AWARDS zijn te zien op de uitgebreide iF online tentoonstelling - http://www.ifdesign.de. De winnende Intuos-serie, Cintiq 27QHD touch en DTU-1141 zijn van medio september 2016 tot eind april 2017 te bewonderen op de tentoonstelling van de iF design awards 2016 in het Shenzhen Industrial Museum China. De Bamboo Spark zal vanaf 13 oktober 2016 worden getoond op de iF flagship-tentoonstelling in Hamburg (Duitsland).
Voor meer informatie over de producten van Wacom Europe ga naar: http://www.wacom.com

 
For more information, please contact: 
Sabine Mende 
Wacom Europe GmbH 
tel: +49-521-9891-280 
e: sabine.mende@wacom.eu 


 Wacom Europe GmbH

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234