AutoMobility LA(TM) van de LA Auto Show Accepteert Inzendingen voor de '2016 Top Ten Automotive Startups(TM)'-wedstrijd

Fortune Magazine werkt samen met AutoMobility LA om Toonaangevende Vernieuwers in de Auto-industrie te VindenLOS ANGELES, 10 juni 2016 /PRNewswire/ -- Na het succes van de 'Top Ten Automotive Startups(TM)'-wedstrijd (Top Tien) vorig jaar, heeft AutoMobility LA(TM) [http://www.automobilityla.com/] van de LA Auto Show vandaag haar plannen aangekondigd om opnieuw een lijst op te stellen van de top tien nieuwste en meest vernieuwende startups. AutoMobility LA zal inzendingen accepteren voor de Top Ten Automotive Startups van dit jaar en er zal een korte lijst worden opgesteld van de meest favoriete startups met het grootste potentieel om vorm te geven aan de automobiel-, transport- en mobiliteitssectoren.

Fortune is van plan om de Top Tien startups een plaats te geven in haar septembernummer. De Raad van Advies van AutoMobility LA zal de Top Tien finalisten kiezen. De raad bestaat uit senior executives van Google, Lyft, NVIDIA, Pandora, Aeris Communications, Nokia Growth Partners, City of Los Angeles, Local Motors, Strategy Analytics, Elektrobit en Ellis and Associates.

Startups kunnen zich hier inschrijven: http://laautoshow.com/top-ten-automotive-startups/ [http://laautoshow.com/top-ten-automotive-startups/]

De selectie van de Top Tien winnaars zal gebeuren op basis van een combinatie van de volgende criteria: visie, innovatie, ruime toepasbaarheid, kans op aanname/succes, uitvoering en management, vastberadenheid, bestaande klanten, partners en endossanten, omzetpotentieel, business model en aantoonbaar product.

De winnende Top Tien startups zullen exclusieve toegang hebben tot AutoMobility LA, dat zal plaatsvinden in het Los Angeles Convention Center op 14-17 november. Ze zullen een plaats krijgen in het nieuwe Technologiepaviljoen. De startups zullen worden voorgesteld in aanwezigheid van meer dan 4.500 media en 20.000 van de meest invloedrijke thought-leaders in de branche, waaronder autofabrikanten, tech-titanen, ontwerpers, ontwikkelaars, startups, investeerders, dealers, overheidsfunctionarissen, analisten en anderen. Tegelijkertijd zullen de bedrijven belangrijke kansen hebben inzake publiciteit, zoals opname in een hoogtepuntenvideo tijdens AutoMobility LA en onsite interviews met de media.

De Top Tien winnaars zullen toegang hebben tot alle belangrijke netwerkevenementen van AutoMobility LA en ze zullen een exclusieve uitnodiging ontvangen voor een privé-ontbijt met het Executive Team van AutoMobility LA van de LA Auto Show op donderdag 17 november.

"De auto- en tech-industrieën zijn steeds meer met elkaar verweven. Connectiviteit transformeert de auto evenals de relatie van de mens met mobiliteit," zei de Voorzitter en CEO van LA Auto Show en AutoMobility LA, Lisa Kaz. "We zoeken innovatieve startups die actief bezig zijn met het overbruggen van de kloof tussen auto en technologie en we kijken ernaar uit om te zien wat ze voorstellen."

De winnaars van de Top Ten Automotive Startup van vorig jaar waren bedrijven zoals Elio Motors, High Mobility en HopSkipDrive. Deze bedrijven kregen heel wat financiële steun nadat ze deelnamen in de 'Top Ten Automotive Startup'-wedstrijd vorig jaar.

"Vorig jaar één van de Top Tien startups zijn, kwam op een perfect moment voor ons bedrijf. Dankzij deze uitzonderlijke kans konden we ons nieuw prototype onthullen in aanwezigheid van een mondiaal publiek van denkleiders, beleidsmakers en media," zei de Vicevoorzitter van Verkoop van Elio Motors, Jerome Vassallo. "De LA Auto Show heeft ons bedrijf geholpen om een stap dichter bij zijn doel te komen. We kijken ernaar uit om deze impuls verder te stimuleren."

Sinds 2013 hebben verschillende exposanten een aanzienlijke financiering ontvangen na de show. Eén van de meest opmerkelijke voorbeelden hiervan is de investering van 500 miljoen dollar van General Motors in Lyft, op dit moment het belangrijkste partnerschap tussen een autofabrikant en een ride-sharing dienst.

"Vorig jaar bezochten meer dan 24.000 automobielmedia en vakprofessionals de autoshow. Dit jaar verwachten we nog meer bezoekers. Deze concentratie van nieuwe mobiliteitsbeïnvloeders op één plek biedt een ongekende blootstelling en kansen aan onze Top Tien winnaars," zei Kaz.

AutoMobility LA is het hoogtepunt van een meerjarige inspanning om Connected Car Expo en de daarbij horende pers- en handelsdagen (Press & Trade Days) van de LA Auto Show samen te brengen in een vakbeurs die zich exclusief richt op de nieuwe auto-industrie. Het vierdaagse evenement brengt het hele "nieuwe mobiliteitsecosysteem" samen - autofabrikanten, tech-bedrijven, ontwerpers, ontwikkelaars, startups, investeerders, dealers, overheidsfunctionarissen, analisten, enz. - om samen de toekomst van transport te herdefiniëren en te onthullen.

In de komende maanden zullen de LA Auto Show en AutoMobility LA meer informatie verstrekken over de 2016 show, zoals de sessie/discussiethema's en de expertdeelnemers uit de branche.

AutoMobility LA zal inzendingen voor de Top Tien accepteren van 9 juni tot 31 juli 2016. Voor meer informatie en om uw bedrijf in te schrijven, zie http://laautoshow.com/top-ten-automotive-startups/ [http://laautoshow.com/top-ten-automotive-startups/] of http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) werd opgericht in 1907 en is elk jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 werden de pers- en handelsdagen samengesmolten met de Connected Car Expo (CCE) om samen AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste vakbeurs in de branche die technologie en de auto-industrie samenbrengt om de dringendste problemen rond de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2016 zal gehouden worden in het Los Angeles Convention Center op 14-17 november. Tegelijkertijd zullen debuten van autofabrikanten worden voorgesteld. De LA Auto Show is open voor het publiek van 18 tot 27 november. AutoMobility LA is de plek waar de nieuwe auto-industrie zaken doet, baanbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet in aanwezigheid van de internationale media. De LA Auto Show wordt onderschreven door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Voor bijkomende informatie en het laatste shownieuws, volg LA Auto Show op Twitter twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow] of op Facebook facebook.com/LosAngelesAutoShow [https://www.facebook.com/LosAngelesAutoShow] en meld u aan voor alerts op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Voor meer informatie over AutoMobility LA, bezoek http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

AutoMobility LA(TM), Connected Car Expo®, LA Auto Show® en Los Angeles Auto Show(TM) zijn het exclusieve eigendom van ANSA Productions, Inc.

Mediacontacten: Breanna Buhr/Sanaz Marbley JMPR Public Relations 818-992-4353 bbuhr@jmprpublicrelations.com [mailto:bbuhr@jmprpublicrelations.com]smarbley@jmprpublicrelations.com [mailto:smarbley@jmprpublicrelations.com]


Los Angeles Auto Show


Web site: http://laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234