Liesbeth Kronshorst en Mark Leemans nieuwe directie Adviestalent

Per 1 juni 2016 zijn Liesbeth Kronshorst en Mark Leemans door de aandeelhouders van Adviestalent, dochteronderneming van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, benoemd tot de nieuwe directie van Adviestalent. Zij volgen de oprichters Jaap Berends en Ingrid Visser op, die tot eind 2016 aan Adviestalent verbonden blijven.

Liesbeth Kronshorst is sinds 2010 werkzaam als talentmanager binnen Adviestalent en kent het werkveld van jong talentmanagement als geen ander. Als directielid is zij verantwoordelijk voor de markten zorg en onderwijs. "We blijven werken vanuit de drijfveer jonge mensen te helpen met het ontwikkelen van een sterke professionele identiteit om daarmee een stevige basis te leggen voor hun toekomstige carrière en netwerk. Daar profiteren jonge talenten maar ook onze klanten van. De komende tijd gaan we als directie kijken hoe we dit model verder kunnen uitbouwen", aldus Liesbeth Kronshorst.

Mark Leemans gaat zich bij Adviestalent vooral richten op de overheidsmarkt. De laatste jaren was hij lid van de directie van een groot publiek afval- en energiebedrijf. "Adviestalent is een uniek bedrijf. Onlangs hebben wij de Nationale Traineebattle 2016 gewonnen. Daaruit blijkt dat het streven naar kwaliteit enorm sterk is. Ik heb erg veel zin om met mijn expertise en ervaring Adviestalent verder vorm te geven", aldus Mark Leemans.

Jaap Berends en Ingrid Visser blijven tot eind 2016 betrokken bij Adviestalent. De komende tijd gaat Ingrid Visser zich richten op haar 'oude vak' talentontwikkeling en vitale loopbanen van 45+ professionals en leidinggevenden. Jaap Berends gaat zich richten op Sociaal Ondernemerschap.

Adviestalent, dochter van Twynstra Gudde, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van jong academisch toptalent. Adviestalent staat opdrachtgevers bij met het aanpakken van complexe vraagstukken in vooral de zorg, de (semi) overheid en het onderwijs. De adviseurs nemen als analist, secretaris of bijvoorbeeld junior projectleider tijdelijk werk uit handen van bestuurders, managers en projectdirecteuren. Alles gericht op het boeken van resultaten met de kwaliteitsgarantie van Twynstra Gudde op de achtergrond. Daarnaast is er jarenlange ervaring met het opleiden van adviseurs en projectleiders, vanuit de Adviestalent Academy: een frisse opleiding gebaseerd op een beproefd recept. Deze opleiding staat open voor talentvolle jonge professionals van diverse organisaties.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kun u contact opnemen met Patricia de Broekert (manager Marketing & Communicatie Twynstra Gudde), telefoon 06 - 51 40 30 21 of pbr@tg.nl

Twynstra Gudde

plaats:
Amersfoort
website:
http://www.twynstragudde.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234