Mike Hoorman wordt de Vlogmeister van Qmusic

Woensdagavond maakte Q-dj Kai Merckx in zijn programma bekend dat Mike Hoorman de winnaar van Vlogmeister is. Met de meeste views van kijkers heeft Mike tijdens de campagne meer dan honderd videotalenten achter zich gelaten. Het nieuwe videotalent van Nederland gaat vanaf vandaag aan de slag met een fulltime jaarcontract bij Qmusic.

Dankzij de stemmen van kijkers stonden Giorgio Verweij en Mike Hoorman gisteravond in de finale van Vlogmeister. Aan de jury, bestaande uit Dylan Haegens, Ponkers, Q-dj's Marieke Elsinga en Joep Roelofsen en Eugène Hendrikx (Head of Talent DIVIMOVE) de taak om uit de twee finalisten de winnaar te kiezen. Ervaren YouTuber Dylan Haegens licht de keuze toe: "Mike heeft de afgelopen weken zijn enorme passie voor vloggen bewezen. Hij onderscheidde zich door de creativiteit en professionaliteit van zijn video's. En als jury konden we natuurlijk ook niet om de stemmen van de kijkers en fans heen".

Onthulling
Tijdens de laatste ronde werden de twee finalisten door Q-dj's Marieke Elsinga en Joep Roelofsen geblinddoekt naar de Ziggo Dome gereden, waar bij aankomst de grote LED-gevels de winnaar onthulde. Mike Hoorman zal met het jaarcontract op zak een jaar lang verslag gaan doen van de wereld van Qmusic. De Vlogmeister vormt een onderdeel van het videoteam bij Qmusic en zal naast verslaggeving ook eigen videoprogramma's gaan bedenken en ontwikkelen.

Bekijk de bekendmaking hier:
https://www.youtube.com/watch?v=aLHLtjmRUeo&feature=youtu.be

Videotalent
Dit is de eerste campagne van het radiostation die volledig is gericht op de ontwikkeling en promotie van jong videotalent. Gedurende de zes weken van de zoektocht kreeg jong talent een landelijk podium dankzij de crossmediale campagne van Qmusic die te zien was op tv, social, online en out of home.


Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Qmusic app of via qmusic.nl.

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want 'You make us Q'.

REGINE CROBACH
PERS & PR COORDINATOR
T +31 (0) 20 79 70 512
E regine.crobach@qmusic.nl

Qmusic Nederland

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234