Rolta wint voor het tweede achtereenvolgende jaar de prijs 'IT-oplossingsprovider van het jaar'

MUMBAI, June 8, 2016 /PRNewswire/ --Rolta is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot 'IT-oplossingsprovider van het jaar - olie en gas' op het  India Information & Communications Technology (ICT) Awards-evenement van Frost & Sullivan in Mumbai 2 juni 2016. De Frost & Sullivan-prijzen van dit jaar zijn een erkenning van opmerkelijke prestaties in 'Digitaletransformatie'. De vooraanstaande jury vond Rolta OneView(R) Enterprise Suite, het BI-paradepaardje en Big Data Analytics-platform dat de kern voor Big Data Analytics, Geospatial, IoT, Cloud, en mobiliteitstechnologieën voor digitale transformatie creëert.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121023/570667 )

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160607/808744 )

Sprekend over deze eer op het evenement, zei Rajesh Ramachandran, JMD Global Products & Technology Solutions bij Rolta: "Deze prijs is een erkenning van de belangrijke portefeuille van innovatieve oplossingen voor de 'digitale transformatie' van bedrijven, steden en regeringen.  De oplossingen van Rolta helpen wereldwijd klanten om een snellere en hogere ROI te bereiken op de belangrijkste terreinen van digitale transformatie: zoals operationele excellentie, risicobeheer, enz.
Terwijl hij Rolta feliciteerde met het binnenhalen van de prijs, zei de heer Benoy C S, directeur en hoofd ICT Practice bij Frost & Sullivan: "Rolta heeft zijn leidende positie bewezen door de olie- en gasbranche innovatieve oplossingen te bieden, die helpen uitdagingen te overwinnen binnen een vluchtige en complexe omgeving door middel van data science en machineleren om ruimtelijke geschikte predictive en Prescriptive Analytics te bieden.
Over de Frost & Sullivan India ICT Awards 
De Frost & Sullivan India ICT-prijswinnaars van 2016 werden beoordeeld op een aantal parameters, te weten omzetgroei, groei van het marktaandeel, diversiteit van de productportfolio, belangrijke successen, go-to-market-strategie, waardepropositie van het aanbod, enz. De beoordeling bestond uit diepgaande initiële interviews met diverse deelnemers uit de bedrijfstak en een vervolgonderzoek dat werd uitgevoerd door analisten van Frost & Sullivan. Een elitepanel van juryleden, bestaande uit prominente CIO's/CTO's uit de samenwerkende bedrijfstak, beoordeelde de verzamelde gegevens en verwerkte daar ook het perspectief van de eindgebruiker in. Frost & Sullivan kenden vervolgens de prijzen toe aan bedrijven die de hoogste bedrijfstaknotering in elke categorie ontvingen.
Over Rolta 
Rolta is een toonaangevende leverancier van zogenaamde innovatieve IP-led IT-oplossingen voor veel verticale segmenten, met inbegrip van landelijke en regionale overheden, nutsbedrijven, olie & gas, petrochemie, financiële diensten, productie, detailhandel en gezondheidszorg. Rolta staat bekend om zijn uitgebreide portfolio van oplossingen op basis van de in de praktijk beproefde Rolta IP, die op maat gesneden is voor de Indiase defensie- en binnenlandse veiligheidsorganisaties. Door zijn expertise in IT en de technische en georuimtelijke sectoren te combineren, ontwikkelt Rolta geavanceerde digitale oplossingen die rijke Rolta IP in de sectoren Cloud, Mobility, IoT, BI en Big Data Analytics omvatten. Rolta is een multinationale organisatie met hoofdkantoor in India en de aandelen van het bedrijf zijn al meer dan 25 jaar genoteerd aan de Indiase beurs.  Rolta GDR's staan al 10+ jaar genoteerd aan de Londense beurs. http://www.rolta.com
Over Frost & Sullivan 
Frost & Sullivan, het 'groeipartnerschapbedrijf' werkt samen met klanten om visionaire innovatie te bieden die
zich richt op mondiale uitdagingen en de bijbehorende groeimogelijkheden welke de deelnemers aan de hedendaagse markt kunnen maken of breken. Ons "groeipartnerschap" ondersteunt klanten door zich op deze kansen te richten en omvat twee belangrijke elementen die visionaire innovatie aanzwengelen: de geïntegreerde waardepositie en de partnerschapsinfrastructuur. Al meer dan 50 jaar hebben we groeistrategieën ontwikkeld voor de 1000 snelst stijgende bedrijven ter wereld, de publieke sector en de investeringsgemeenschap. http://www.frost.com
Bezoek voor meer informatie        

 
Voor Rolta   
Sohrab Bhot  
Sr. Vice President 
Business Operations 
Sohrab.bhot@rolta.com  
Telefoon: +91-(22)-2926-6666 

 
Voor Frost and Sullivan  
Priya George 
Corporate Communications  
priyag@frost.com  
Telefoon: +91-44-6681-4414 
Mobiel: +91-98403-55432 


 


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20121023/570667http://photos.prnewswire.com/prnh/20160607/808744


Rolta India Ltd.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234