Nederlands Bodylab.nl strikt Jennifer Lopez

Amerikaanse ster wil Nederlandse vrouwen helpen met sportvoeding

Katwijk, 8 juni 2016 - De Amerikaanse actrice en gezondheidsfanaat Jennifer Lopez wordt de komende maanden het gezicht van het sportvoedingsmerk Bodylab. Zij gaat in samenwerking met Bodylab.nl deze nieuwe lijn sportvoeding- en gezondheidsproducten voor vrouwen promoten.

Het bedrijf speelt hiermee in op de groeiende belangstelling voor dit soort producten en voor een gezondere leefstijl onder vrouwen. J-Lo is voor hen een rolmodel. ,,Zij is 46 jaar oud, maar nog steeds een van de fitste vrouwen die er op de wereld rondlopen. Ze leeft voor fitness en gezonde voeding," zegt CEO Loek Postma van Bodylab.nl.
De voorbereidingen om Bodylab en J-LO vast te leggen duurde meer dan een jaar. ,,Er zit veel werk in. Jennifer Lopez is heel erg betrokken en houdt goed in de gaten waar haar naam en foto op komt te staan," aldus Postma.

Bodylab bestaat sinds 2001 en verkoopt zijn producten inmiddels in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De samenwerking tussen Bodylab en Jennifer Lopez sluit goed aan bij de huidige ontwikkelingen in de sportvoedingsmarkt.
Volgens Postma maakt die markt de afgelopen jaren enorme sprongen. ,,Van een trend kan al lang niet meer worden gesproken. Sportvoeding is onderdeel van een lifestyle geworden," zegt hij.
Hij ziet een toenemende stroom van vrouwen die zich hiervoor gaan interesseren. Postma: ,,Vooral fitheid wordt meer gewaardeerd. Je ziet een verschuiving van afslanken naar de wil om fit en gezond te zijn. Dat is wat vrouwen aanspreekt en waar wij op in willen spelen."
Tegelijkertijd transformeert volgens hem het ideaalbeeld van de vrouw. Mooie vormen en een fit voorkomen winnen het van het beeld van broodmagere modellen. ,,Die nieuwe beeldvorming zou je kunnen vertalen in dames als Jennifer Lopez: fit en mooi rond gevormd. Ook haar idealen sluiten aan bij een gezond en fit leven," aldus Postma.

Lopez zelf zegt dat ze graag vrouwen inspireert. ,,Ik heb me niet alleen bij de Bodylab-familie gevoegd omdat ze erop gebrand zijn goede gezondheids- en fitnessproducten voor vrouwen te maken, maar ook vanwege hun holistische benadering," zegt de filmster. ,,Het is niet een oplossing in een flesje. Het is geen afslankdieet. Het is een onderdeel van een gezonde leefwijze zodat je metabolisme net zo hard werkt als jij. Het is een manier om van je lichaam te houden."

De komende tijd gaat de filmster vier producten van Bodylab promoten. Het start pakket 14 Day Jumpstart Kit, het uitgekiende proteïnedrankje Tastyshake voor ondersteuning van de spiermassa, de Pre Workout voor een kickstart van je training en de kruidentabletten van Metabolise om de energiestofwisseling te bevorderen.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Toni di Stefano, International Marketing Manager van Bodylab
Tel: +31 (0)71 40 78 660
E-mail: toni@bodyview.nl

Bodylab

plaats:
Katwijk
website:
http://www.bodylab.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234