Thierry Henry aangekondigd als officiële ambassadeur van Booking.com voor een gedenkwaardige sportzomer

AMSTERDAM, June 8, 2016 /PRNewswire/ --Legendarische voetballer sluit zich aan bij Booking.com om fans wereldwijd te
inspireren om hun passie te verkennen door middel van reizen. 
Booking.com heeft vandaag aangekondigd dat de wereldberoemde oud-voetballer Thierry Henry de officiële ambassadeur van het bedrijf wordt voor de sportzomer van 2016. De energie en opwinding rond de aankomende sportevenementen in Frankrijk en Rio de Janeiro zijn voor Booking.com en Henry de ultieme kans om mensen wereldwijd te inspireren om hun passie voor sport te ontdekken en deze passie te ervaren door middel van reizen.
"Mijn liefde voor voetbal opende de wereld voor mij", aldus Henry. "Ik volgde mijn passie naar alle uithoeken van de wereld en had het geluk om tijd door te kunnen brengen in bestemmingen waar ik als kind alleen maar van kon dromen. De bijzondere plaatsen waar ik heb verbleven, de geweldige mensen die ik heb ontmoet, het heerlijke eten dat ik heb gegeten, dat zijn allemaal ervaringen die mijn leven hebben veranderd. Het is spannend om met Booking.com samen te mogen werken en om deze boodschap met de wereld te delen."
Lees het volledige bericht op Booking.com's global media room [https://globalnews.booking.com/thierry-henry-announced-as-bookingcoms-official-ambassador-for-an-epic-summer-of-sports ] .
Over Booking.com [http://www.booking.com/?aid=354544&utm_source=PR&utm_medium=email_pr&utm_campaign=22_01_2013 ] :
Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotels en andere accommodaties. Het garandeert de beste prijzen voor elk accommodatietype - van kleine zelfstandige accommodaties tot luxe vijfsterrenketens. Gasten hebben altijd en overal toegang tot de website van Booking.com, via hun pc, smartphone of tablet, en ze hoeven geen reserveringskosten te betalen - nooit. De website van Booking.com is beschikbaar in 42 talen, biedt meer dan 922.000 hotels en andere accommodaties, waaronder meer dan 438.000 vakantiewoningen, en beslaat meer dan 90.000 bestemmingen in 224 landen en territoria. De website heeft ruim 92 miljoen beoordelingen die de gasten na hun verblijf hebben geschreven, en trekt online bezoekers uit de hele wereld, zowel uit de toeristische als de zakelijke markt. Booking.com heeft meer dan 19 jaar ervaring en een team van meer dan 11.000 toegewijde werknemers in 176 kantoren wereldwijd. Booking.com heeft zijn eigen klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om de gasten in hun eigen taal te assisteren.
Booking.com B.V., opgericht in 1996, bezit en beheert Booking.com(TM), en is onderdeel van The Priceline Group .

 
CONTACTGEGEVENS BOOKING.COM: 
Voor meer informatie neem contact op met: 
Martijn.vanAmersfoort@edelman.com  


 Booking.com


CONTACT: CONTACTGEGEVENS BOOKING.COM: Voor meer informatie neem contactop met: Martijn.vanAmersfoort@edelman.com / :(+31) 020-301-09-80

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234