Uitnodiging opening speciale HiSchool winkel

Bruna opent morgen in het centrum van Utrecht een special HiSchool winkel, die volledig in het teken staat van de verkoop van schoolspullen. De winkel is bijzonder omdat de inrichting compleet anders is dan van een normale Bruna en volledig is gericht op jongeren. Het is voor het eerst dat de keten dit doet. Een signeersessie van tv-presentator Jill, die een eigen schoollijn heeft, zet de opening luister bij.

Bij Bruna is het aanbod van schoolartikelen groter dan ooit, nu de markt daarvoor openligt door het wegvallen van marktleider V&D. In de speciale Hi School winkel is een totaal schoolassortiment te vinden, met het grootste aanbod van merkagenda's en van kaftpapier tot Eastpak-rugzakken. Daar shoppen biedt jongeren een belevenis, met speciale signeersessies, bezoeken van bekende vloggers, toffe muziek en zelfs jonge DJ's die live in de zaak draaien.

Publiek en media zijn uitgenodigd de opening bij te wonen. De gegevens zijn:
Datum: 8 juni
Adres: HiSchool winkel
Steenweg 29
Tijd: 15.00-17.00 uur

Geplaatst in:

Bruna BV

plaats:
Houten
website:
http://www.bruna.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234