De 2de Investerings- en Handelsbeurs China-MOE zal Producten van China en Midden- en Oost-Europese Landen Presenteren

NINGBO, China, 3 juni 2016 /PRNewswire/ -- De 2de Investerings- en Handelsbeurs China-MOE (China-CEEC Investment and Trade Expo) zal verschillende unieke producten van China en Midden- en Oost-Europa (MOE) presenteren in het Ningbo International Conference Center van 8 tot 12 juni 2016. Het sowieso al sterke beursprogramma is nog aantrekkelijker omdat er tegelijkertijd ook een beurs plaatsvindt van hoogtechnologische projecten.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160602/374680 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160602/374680]

Volgens het kantoor van de organiserende commissie zullen ongeveer 260 bedrijven deelnemen aan de beurs, waar ze hun producten zullen tonen in 282 stands in Paviljoen No. 1 van het conferentiecentrum. Een aantal van de producten die op de beurs zullen worden gepresenteerd zijn sterke dranken en wijnen, zuivelproducten (melk en kaas), cosmetica en voedingsproducten (ingrediënten en voedingsproducten voor hobbykoks).

Er zullen ook specialiteiten van elk land worden gepresenteerd, zoals zuivelproducten uit Litouwen, amber bijenwas uit Polen, kristalwaren en bieren uit Tsjechië, rode wijnen uit Hongarije, Roemenië en Macedonië, en op rozen gebaseerde cosmetische producten uit Bulgarije.

"De exposanten hebben een grote passie om dit jaar hun producten te tonen tijdens de China-MOE beurs," zei Danhua Yu, directeur van het kantoor van de organiserende commissie van de C-MOE beurs. "We zijn erin geslaagd om de procedure voor het zoeken van bedrijven 20 dagen vroeger af te ronden dan vorig jaar en er komen dit jaar 50 bedrijven meer dan vorig jaar naar de beurs."

De hoogtechnologische show zal plaatsvinden in Paviljoen No. 6 van het conferentiecentrum. Toonaangevende Chinese hightech bedrijven zullen er hun nieuwste doorbraken tonen, samen met het Sloveense Paviljoen - het enige buitenlandse paviljoen.

De 18 Chinese bedrijven in het evenement zijn onder meer de staats-elektriciteitsmaatschappij (State Power Investment Corporation), de Chinese spoorwegmaatschappij (China Railway Rolling Stock Corporation, CRRC) en lokale bedrijven van de Provincie Zhejiang. De hightech projecten behelzen een breed aantal sectoren, zoals technologie voor kernenergie, medische apparatuur, schone energie, elektrische voertuigen, bril-vrije 3D-technologie en intelligente managementsystemen voor steden.

Naast de product- en technologiebeurzen biedt de China-MOE beurs ook business matching activiteiten zodat de exposanten, de detailhandelaars en de importeurs zakelijke kansen verder kunnen bespreken na de beurs te hebben bezocht.

Het stadsbestuur van Ningbo heeft een beleid ingevoerd om het aangaan van meer deals aan te moedigen tijdens de beurs. Zo genieten de Chinese zakengroepen financiële incentives als ze deals sluiten ter waarde van meer dan $20.000 met exposanten van China en MOE-landen tijdens de beurs.

Over China-CEEC Investment and Trade Expo

De Investerings- en Handelsbeurs China-MOE (China-CEEC Investment and Trade Expo China-CEEC) is een belangrijk project in het kader van de Richtlijnen van Belgrado en de Richtlijnen van Suzhou voor Samenwerking tussen China en Midden- en Oost-Europese Landen. Tegelijkertijd is het de eerste investerings- en handelsbeurs tussen China en MOE-landen. De eerste editie van de beurs vond plaats in Ningbo op 8-12 juni 2015. De beurs wordt gezamenlijk gehost door het Ministerie van Handel en de provinciale overheid van Zhejiang, en wordt georganiseerd door aanverwante sectoren van het Ministerie van Handel, het stadsbestuur van Ningbo en de Handelsafdeling van de Provincie Zhejiang.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160602/374680


CCEEC Organization Committee Office


CONTACT: Jian He, +86 139-8936-9922, hj@nbfet.gov.cn

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234