Business Bootcamp brengt 250 miljoen euro in de Nederlandse economie

25.000 ZZP'ers schrijven geschiedenis

AMSTERDAM, 20160602 -- ZZP-opleider Nisandeh Neta van Open Circles Academy kondigt deze week officieel aan dat de inschrijving voor zijn legendarische Business Bootcamp na 7 jaar voorgoed gaat sluiten. Meer dan 25.000 zelfstandige ondernemers volgden de unieke 2-daagse business training die wordt gekenschetst als het grootste netwerk evenement voor ZZP'ers in Nederland. Volgens een conservatieve schatting droeg de Business Bootcamp 250 miljoen euro bij aan de Nederlandse economie.

Om als ondernemer te slagen in de huidige economie moet je volgens Neta in actie durven komen, praktische strategieën volgen en niet te bang zijn om fouten te maken. In het Financieel Dagblad verscheen maandag jl. een artikel over Neta waarin zijn levenslessen voor ondernemers worden uitgediept.

Doorbraak
Neta: "Ik kan me echt kwaad maken over de manier waarop we in het reguliere onderwijs worden geleerd om fouten te vermijden. Ik zie het als mijn taak om Nederlandse ZZP'ers te bevrijden van hun faalangstige instelling. In de Business Bootcamp laat ik hen daarom een doorbraak bereiken in hun denken en doen. Niet met theorie, maar met praktische strategieën en acties die snel resultaat geven en deelnemers snel het vertrouwen geven dat onze aanpak ook voor hen werkt."

250 miljoen
Neta lijkt te slagen in zijn missie. "Hoewel menig deelnemer zijn of haar omzet na de Business Bootcamp met miljoenen heeft doen groeien en zelfs een miljardair tot onze studenten behoort, rekenen we voorzichtig met een gemiddelde omzetgroei van 10.000 euro per deelnemer. Snel uitgerekend komen we dan met 25.000 deelnemers aan een bijdrage van 250 miljoen aan de Nederlandse economie," aldus Neta.

The best is yet to come
Het ondernemersblog van Open Circles behoort met meer dan 90.000 comments tot de actiefste van de wereld en 78% van de deelnemers komt naar de Business Bootcamp via een persoonlijke aanbeveling. Neta: "De Business Bootcamp succesformule is het grootste en best bewaarde geheim voor ZZP'ers in Nederland. We stoppen nu met de Business Bootcamp, omdat 7 jaar echt mijn maximum is voor het geven van dezelfde training. Nu is het tijd voor iets anders, iets beters zelfs. 'The best is yet to come' is niet voor niets het motto van mijn laatste Business Bootcamp."

De laatste Business Bootcamp vindt plaats op 25 en 26 juni in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. De inschrijving sluit officieel op 7 juni of eerder zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Walleh Taghavi, CEO Open Circles Academy.
t: +31206916122
(walleh@opencircles.nl)

Over Open Circles Academy
Open Circles Academy onderwijst commerciële vaardigheden aan ZZP-ers en kleine zelfstandige ondernemers met live seminars, trainingen, coaching en online trainingsmaterialen.
Open Circles Academy is in 1996 opgericht door Nisandeh Neta en zijn partner Vered.
Missie: "To create a better world by empowering people to fulfill their greatest potential."

Open Circles Academy organiseert in juni 2016 voor de 25e en laatste keer de Business Bootcamp, het GRATIS 2-daagse business- en netwerk evenement voor zelfstandige professionals met gemiddeld meer dan duizend deelnemers per keer .
Zie ook bijgaande fact sheet / infographic

Het kantoor- en bezoekadres is Kleine-Gartmanplantsoen 21, 1017 RP Amsterdam

Voor meer informatie, ga naar www.opencircles.nl
Link naar FD artikel in bericht: http://fd.nl/fd-persoonlijk/1153174/je-moet-eerst-... (login vereist)
Link naar PDF van FD artikel: https://www.opencircles.nl/wp-content/uploads/2016...
Link naar Open Circles blog in dit bericht: https://www.opencircles.nl/blog
Link naar Business Bootcamp in dit bericht: https://www.opencircles.nl

Open Circles Academy B.V.

plaats:
AMSTERDAM
website:
http://www.opencircles.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234