Uitzendbureau 65plus opent nieuwe vestiging in Arnhem

Uitzendbureau 65plus, een uitzendspecialist voor AOW-gerechtigden, heeft een nieuwe vestiging geopend in Kantorengebouw De Enk op de Tivolilaan 205 in Arnhem. Vanaf deze locatie gaat zij klanten en werkzoekenden in de regio Gelderland en Zuidoost-Overijssel bedienen. Uitzendbureau 65plus zet zich landelijke in voor de verhoging van duurzame inzetbaarheid van senioren in Gelderland.

AOW-gerechtigden
De vestiging in Arnhem is de 9e landelijke vestiging van Uitzendbureau 65plus. "Deze nieuwe vestiging versterkt onze positie in Arnhem en omstreken. Wij bieden loyale, betrouwbare en vitale AOW-gerechtigde flexkrachten aan met een schat aan kennis en ervaring. AOW-gerechtigden die door willen werken en werkgevers die de waarde inzien van ervaren en flexibel inzetbare senioren hebben al zeer positief gereageerd op onze komst", aldus Maaike Jonge Poerink, Accountmanager Arnhem.

Over Uitzendbureau 65plus
Uitzendbureau 65plus heeft sinds 1975 ervaring in de arbeidsmarkt voor senioren en is al vele jaren marktleider in de arbeidsbemiddeling voor senioren. Zij biedt actieve en vitale senioren de mogelijkheid om door te werken na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd, waarbij zij de beste match maakt tussen ervaren flexwerkers en werkgevers. Door het unieke aanbod van Uitzendbureau 65plus kan zij de ideale aanvulling op duurzame inzetbaarheid aanbieden: actieve, flexibel inzetbare AOW-gerechtigden met een schat aan ervaring. Zij belichamen cruciale intrinsieke kwaliteiten zoals: natuurlijk overwicht, inlevingsvermogen, discretie en punctualiteit. Heeft u een personeelsvraag en zoekt u een partner om mee te sparren? Wij denken graag met u mee.

Ervaren flexibel personeel voor uw organisatie
Uitzendbureau 65plus biedt de mogelijkheid om ervaren flexibel personeel op eenvoudige en kosteneffectieve wijze in te zetten voor allerlei werkzaamheden en kortlopende projecten. Met een unieke database met ruim 25.000 ervaren kandidaten voor onder andere in het onderwijs, techniek, recreatie en zakelijke dienstverlening maakt zij het verschil voor uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ga voor meer informatie naar: www.65plus.nl

Geplaatst in:

Noot voor de redactie
Voor nadere informatie over dit persbericht van Uitzendbureau 65plus neem contact op met:

Uitzendbureau 65plus
Maaike Jonge Poerink, Accountmanager Arnhem - tel: 06-4109 60 05, e-mail: maaikejongepoerink@65plus.nl - www.65plus.nl/vestigingen-uitzendbureau-65plus/arnhem

Bart Veltman, Communicatie Adviseur - tel: 075-653 99 30, e-mail: bartveltman@65plus.nl

Uitzendbureau 65plus

plaats:
Zaandam
website:
https://www.65plus.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234