Persuitnodiging kraanwaterproject 13 juni Heemstede

Graag nodigen wij de pers uit voor de officiële lancering van ons kraanwater-project op maandag 13 juni tussen 12.00 & 14.00 uur op Landgoed Groenendaal te Heemstede samen met onze nieuwe ambassadeur Amara Onwuka (RTL Weer).

Sinds enkele weken drinken gasten in gerenommeerde Nederlandse restaurants kraanwater uit Justdiggit waterkannen en -glazen. Het glaswerk wordt gesponsord door Royal Leerdam en gedistribueerd door Tamis Via & Vino Wijnen. Hierdoor kan Justdiggit het glaswerk gratis aanbieden aan de restaurants. De etablissementen vragen gasten die kraanwater bestellen om een bijdrage van Euro 1,00 per persoon. Voor dit bedrag kunnen gasten gedurende een maaltijd onbeperkt kraanwater drinken. De volledige bijdrage gaat naar de waterprojecten van Justdiggit.Samen met Landgoed Groenendaal, waar het idee is ontstaan, wordt een gratis lunch verzorgd en zal Amara Onwuka het project verder toelichten.

Graag horen wij voor 9 juni of wij op je aanwezigheid mogen rekenen.
Laat dit weten aan Nadia de Waal via e-mail Nadia@justdiggit.org of via 06-41420410

Justdiggit

plaats:
Heemstede

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234