Showpad helpt Cerus Corporation om vitale informatie te verspreiden tijdens het Zika virus

GENT, België, 1 juni 2016 /PRNewswire/ -- Showpad, 's werelds meest toonaangevende Content Activation Platform, maakte vandaag bekend dat Cerus Corporation - een biomedische speler die zich toelegt op de veiligheid van bloedtransfusies - gebruik maakt van Showpad om bloedcentra te informeren over manieren om de bloedvoorraad veilig te houden tijdens de Zika epidemie. Cerus kan dankzij Showpad zeer snel en efficiënt communiceren met haar technische en sales mensen wereldwijd.

Cerus' INTERCEPT bloedsysteem werd ontwikkeld om het risico van overdraagbare infecties door bloedtransfusies te verminderen, door een breed scala van pathogenen, zoals virussen, bacteriën en parasieten die aanwezig zouden kunnen zijn in het bloed, te deactiveren.

"Dit type virus wordt verspreid via verschillende kanalen, waaronder bloedtransfusies", zegt Alain Segers, Senior Director Marketing and Deployment bij Cerus Corporation." Dus we hebben een platform nodig dat het mogelijk maakt om zeer snel te reageren, dat lukt dankzij Showpad. In slechts enkele uren tijd kunnen we zeer specifieke informatie aan ons team bezorgen, zoals gepubliceerde artikels die de efficiëntie en effectiviteit van ons INTERCEPT bloedsysteem aantonen."

Ondanks intensieve inspanningen om het Zika virus in te dijken, blijft het een significante bedreiging vormen. De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat maar liefst vier miljoen mensen besmet zouden kunnen raken door het virus als het de komende maanden blijft uitdijen via Latijns Amerika en de Carribische Eilanden tot in Noord Amerika.

"Wij zijn zeer blij om te horen dat Showpad Cerus heeft kunnen helpen bij het tijdig publiceren en delen van kritische medische informatie," zegt Pieterjan Bouten, CEO van Showpad. "Zika is een verwoestende epidemie die directe toegang tot de meest recente medische gegevens vereist. Showpad is vereerd om op een bescheiden wijze een steentje te kunnen bijdragen aan de bestrijding van de ziekte."

Over Showpad

Showpad [http://www.showpad.com/] is 's werelds meest toonaangevende Content Activatie Platform. Deze SaaS oplossing maakt het ongelooflijk eenvoudig om je content te vinden, presenteren, delen en analyseren. Showpad zorgt ervoor dat Marketing en Sales beter op elkaar zijn afgestemd, zodat iedere communicatie naar de klant krachtiger en effectiever wordt en er betere resultaten kunnen worden gehaald. Showpad uitrollen is snel, eenvoudig en schaalbaar voor elk bedrijf.


Showpad


CONTACT: Kristin Allen, press@showpad.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234