Succesvol leisure centre Lot66 start crowdfundactie voor groeifinanciering

Leisure centre Lot66 uit Breda is in samenwerking met De Crowdfunding Alliantie een crowdfundingcampagne gestart om de groei van Lot66 te kunnen versnellen. Bedrijven en particulieren kunnen bij Lot66 terecht voor onder andere indoor karting, lasergames, solex- en segwayverhuur, personal cinema, boksrobots, sumoworstelen, boogschieten en klimmen. De bedrijfsactiviteiten zijn echter breder: Lot66 is daarnaast Europees dealer van lasergame systemen en electrokarts. Ook ontwikkelt Lot66 zelf nieuwe leisure concepten zoals i-Karter; interactieve software die het mogelijk maakt via een online game realtime interactief mee te racen met een kartrace op het 'echte' kartcircuit. Via een crowdfundactie op www.crowdfundalliantie.nl wil ondernemer Alex Sanders 150.000 euro ophalen voor de marktintroductie van i-Karter en de verdere uitbouw van Lot66. Hiervoor ontvangen investeerders gedurende vier jaar 8% rente.

'Ik heb jarenlang ervaring op gedaan bij bedrijven als IMpact Retail en Philips voordat ik zelf ondernemer werd,' aldus eigenaar Alex Sanders. 'Ik heb me daar alle inzichten eigen gemaakt met betrekking tot bijvoorbeeld aftersales, logistiek en supply chain; dit bleek onmisbare kennis toen ik de sprong waagde en met Lot66 begon. Het is waanzinnig gaaf om een onderneming zelf vorm te kunnen geven en te zien groeien.'

i-Karter
Speerpunt voor de crowdfundactie is de verdere ontwikkeling van i-Karter. 'Karters kunnen in een 3D-omgeving eigen heats terugzien, de ideale racelijn (leren) volgen, of tegen zichzelf rijden als ghost opponent', aldus Sanders. 'Het wordt zelfs mogelijk virtueel mee te racen in live kartsessies op aangesloten kartcircuits wereldwijd'. Dezelfde interactieve technologie zal ook toepasbaar zijn op lasergaming en bowling.

Lot66
Lot66 is een vernieuwer in de leisure markt. Met de focus op interactieve en steeds meer milieuvriendelijke concepten heeft Lot66 een unieke onderscheidende marktpositie opgebouwd. Zo wordt bij Lot66 bijvoorbeeld gereden met electrokarts. Deze zijn niet alleen snel, maar ook milieuvriendelijk. Het businessmodel van Lot66 bestaat uit exploitatie van leisurecentra, commissie op verkoop van lasergames en electrokarts via reseller/dealerships, en abonnementverkoop van virtual racing producten aan eindgebruikers wereldwijd.

Geplaatst in:

NOOT VOOR DE REDACTIE - NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met initiatiefnemer Alex Sanders.
telefoon: 076-5439365
e-mail: alex@lot66.nl

De Crowdfunding Alliantie B.V.

plaats:
Breda
website:
http://www.crowdfundingalliantie.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234