Catawiki lanceert europese TV-campagne

Veilingsite Catawiki start deze week haar eerste Europese TV-campagne. De TV-commercial zal eerst in Nederland, Frankrijk en Italië worden gelanceerd. Na de zomer zullen andere belangrijke Europese landen volgen. In de campagne, die de naam 'Find your wow, Sell your wow' heeft gekregen, laat Catawiki zien welke bijzondere objecten er op de site worden aangeboden en hoe spannend een online veiling kan zijn. René Schoenmakers, mede-oprichter en CEO van Catawiki. ''Door de inzet van onze TV-campagne willen we de bekendheid van Catawiki internationaal verder vergroten. We willen iedereen laten zien dat je heel makkelijk bijzondere en unieke objecten via Catawiki kunt kopen en verkopen. Daarbij gaat het niet alleen om dure objecten zoals horloges of oldtimers, maar ook om objecten met een fascinerend verhaal zoals bijvoorbeeld een haarlok van Napoleon''. De campagne is gemaakt door het internationale bureau Brand Articulations in Amsterdam.

De campagne is hier te bekijken : https://www.youtube.com/watch?v=w9uCnt2NgJw

Snelst groeiende internetbedrijf van de wereld
De campagne van Catawiki start een week nadat de website werd uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van de wereld. Eerder ontving Catawiki al de Deloitte's Technology Fast500 award voor het snelst groeiende techbedrijf van Europa, maar nu blijkt ook dat Catawiki het snelst groeiende techbedrijf van de wereld is. Over de afgelopen 4 jaar realiseerde Catawiki namelijk een omzetgroei van maar liefst 45.080 procent. ''We zijn ongelooflijk trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Het is een groot compliment voor al onze medewerkers. Maar we zijn nog lang niet uitgegroeid. Zo zijn we op dit moment druk bezig om onze site en app in steeds meer talen beschikbaar te maken'', aldus Schoenmakers

Catawiki laat verder vandaag weten dat het naast de 8 landen waar het al actief was is uitgebreid met 5 nieuwe landen. De landen waar het om gaat zijn Portugal, Polen, Denemarken, Zweden en Noorwegen. De site was al beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en 2 taalversies van het Chinees. De toevoeging van de 5 landen betekent niet het einde van de expansiedrift van Catawiki. ''Voor de zomer willen we de website ook nog lanceren in Rusland. Na de zomer volgen dan alle andere talen in Europa zoals Fins, Grieks, Hongaars en Roemeens'', aldus Schoenmakers. Catawiki trekt ruim 12 miljoen bezoekers per maand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
tel: +31 (0)6-55847934

Over Catawiki
Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een community voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 80 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een hoogwaardig en gevarieerd aanbod. Het speciale betalingssysteem van Catawiki zorgt voor een veilige en makkelijke manier van betalen.

http://www.catawiki.nl

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234