Franse wijn Maison Castel maakt debuut op Taste of Amsterdam

Maartensdijk, 30 mei 2015 - Maison Castel staat in de startblokken om haar debuut te maken tijdens Taste of Amsterdam 2016. Een ideaal moment om in een typisch Franse setting kennis te maken met de wijnen van Maison Castel.

Virtueel door Parijs rijden op een Solex, deelnemen aan de 'Flying Wine Tasting'onder leiding van professionele sommeliers of genieten van een glas Maison Castel onder een heuse Eiffeltoren, het kan allemaal van 2 t/m 5 juni 2016 tijdens Taste of Amsterdam in het Amstelpark.

Europa's grootste wijnproducent Castel Frères lanceert Maison Castel, 'A touch of France'. Échte Franse wijnen. Maison Castel laat de diversiteit zien van Franse wijnen op een lekkere, ongecompliceerde en overzichtelijke manier. Wijnen gemaakt voor elk moment.

De officiële perslancering vond 6 april jl. plaats bij Restaurant LUTE in Ouderkerk aan de Amstel, waar de topchefs Peter Lute en Alain Caron zorgden voor een culinaire beleving. Wijnschrijvers, bloggers en food professionals waanden zich even in Frankrijk.

Het huidige aanbod van Maison Castel bestaat uit een aantal verschillende wijnen. De Varietal Range, toegankelijke wijnen gemaakt van bekende druivenrassen, de wat meer geconcentreerde Grande Réserve en een aantal AOC wijnen. Dit zijn wijnen uit een bekend Frans wijngebied die elk het typische karakter van hun herkomst weerspiegelen. Alle wijnen van Maison Castel zijn gebotteld in chique en robuuste flessen en hebben een Franse uitstraling. De meeste wijnen staan in de schappen bij Albert Heijn of zijn verkrijgbaar via de webshop ah.nl.

Maison Castel is te volgen op Facebook via facebook.com/maisoncastelofficiel of www.maisoncastel.wine.

Geplaatst in:

Voor meer informatie: E a.koopman@groupelfe.com (marketing manager) | www.groupelfe.com |
T +31 (0)346-213 044 | M +31 (0)51797160

Maison Castel

plaats:
Maartensdijk

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234