Francois Cheynet geeft leiding aan nieuw team van Milliman voor personeelsbeloningen in Parijs

Milliman start nieuwe adviespraktijk voor pensioenen en andere personeelsbeloningen in ParijsPARIS, 30 mei 2016 /PRNewswire/ -- Milliman, Inc., een toonaangevend internationaal actuarieel adviesbureau meldt vandaag dat Francois Cheynet leiding zal geven aan het nieuwe adviesteam voor personeelsbeloningen in Frankrijk. Francois heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van multinationale en Franse bedrijven over pensioenen- en andere personeelsbeloningen. Zijn ervaring betreft in het bijzonder het adviseren van grote en complexe klantenorganisaties. Francois is lid van het Franse instituut voor actuarissen. Met zijn expertise zal hij uitstekend in staat zijn vorm te geven aan de uitbreiding van de activiteiten van Milliman op de Europese markt voor personeelsbeloningen.

Jeff Budin, die leiding geeft aan de wereldwijde activiteiten van Milliman op het gebied van personeelsbeloningen zei: "Francois heeft meer dan 10 jaar ervaring als leidinggevende op dit gebied en hij brengt in dit werk een innovatieve aanpak met zich mee. Wij voorzien een groot potentieel voor de uitbreiding van onze advisering over personeelsbeloningen, met name in de Franse markt. Met Francois heeft Milliman een bewuste keuze gemaakt om dit team te leiden." Na onze bloeiende praktijk voor personeelsbeloningen in Amsterdam, is dit de tweede praktijk voor personeelsbeloningen in Europa.

Francois Cheynet zei: "Milliman staat bekend om haar expertise, professionaliteit en objectiviteit. De inzet van Milliman voor onafhankelijke advisering garandeert dat wij gericht blijven op de belangen van onze klanten, en dat is de belangrijkste reden waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen. Ik verheug me als geen ander op mijn werkzaamheden voor Milliman en voel me zeer vereerd dat ik leiding mag geven aan de consultancy-activiteiten voor personeelsbeloningen van Milliman in Frankrijk."

Over Milliman

Milliman is een van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van actuariële en gerelateerde producten en diensten. Milliman verzorgt consultancy-activiteiten in de gezondheidszorg, verzekering van onroerend goed, schade- en levensverzekeringen en financiële dienstverlening en personeelsbeloningen. Milliman is een internationaal bedrijf met meer dan 3000 werknemers, met in totaal meer dan 60 kantoren die actief zijn in alle belangrijke markten in Afrika, Azië, Australië, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Al meer dan 60 jaar hanteert Milliman uitermate strenge normen waar het gaat om professionaliteit, collegiale toetsing en objectiviteit. Milliman heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een toonaangevend onafhankelijk actuarieel adviesbureau. Ga voor meer informatie naar www.milliman.com [http://www.milliman.com/].


Milliman, Inc.


CONTACT: CONTACTPERSOON: Francois Cheynet, Milliman, Inc., Tel: +33 1 4299 1575, francois.cheynet@milliman.com of Rajish Sagoenie, Milliman, Inc Tel +31 20 7 601 888 rajish.sagoenie@milliman.com (Amsterdam, theNetherlands)


Web site: http://www.milliman.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234