Opening TERTIUS • OBJETS D'ART - kunst en interieur gallery Amsterdam

26 mei 2016 - Amsterdam

Zondag 29 mei aanstaande opent TERTIUS - OBJETS D'ART haar deuren in Amsterdam.

TERTIUS - OBJETS D'ART, is vernoemd naar de voornaam van de eigenaar, de in Zuid-Afrika geboren (1970) Tertius Xavier van Oosthuyzen.

Tertius heeft zijn sporen verdient in de galeriewereld door het succesvol runnen van eerdere galeries. In samenwerking met Caroline Freymond opende hij vorig jaar TERTIUS - OBJETS D'ART galerie in Gstaad, Zwitserland. Tertius is tevens erkend fotograaf ('Best Wedding Photographer 2012') en schrijft poëzie. Objecten, fotografie of tekst: verhaal staat centraal.

Tertius: ''Mijn passie is het vinden van unieke objecten, kunst en cadeaus voor in huis, elk met een eigen verhaal, werelds, met een luxe en goed gevoel''.

De winkel verkoopt objecten van over de hele wereld. Unieke items zoals handgemaakte lakdozen, prenten, tafels, lampen, etc. Merken van wereldklasse zoals L'Objet - Paris, Royal Blue Collection - Delft, House of Sillage en Eichholtz. In alle prijsklassen en voor elk wat wils, het onderschrift van de naam is niet zonder reden: HOME - ART - GIFTS.

In Amsterdam legt Tertius qua kunst de focus op Amsterdamse kunstenaars, zoals:
Resident Artist Samuel De Jong, met zijn Anatomia Blue expo. Nora Ponse (Studio Roosegaarde, Rijksmuseum), Stef van der Bijl. Een mix van Amsterdamse kunst, antiek en
merken sieren de muren en ruimte.

Op zondag 29 mei 2016, is de GRAND OPENING van TERTIUS - OBJETS D'ART aan de Prinsengracht 266 in Amsterdam van 15:00 tot 18:00 uur. De openingsceremonie zal om 15:30 uur worden verricht door Fiona Hering (journalist, Vogue, RTL Boulevard) in aanwezigheid van Tertius, de kunstenaars en official van gemeente Amsterdam.

Op de gastenlijst staan vele al bestaande klanten, bekende Nederlanders en een mix aan kunstenaars en genodigden. De feestelijke opening is 'invite only' en wordt mede gesponsord door Iamsterdam, Monte Scroppino, Royal Blue Collection, JETWISE, Naturalicious, Kwast Wijnkopers, Persian Caviar en Venus & Adonis.

TERTIUS • OBJETS D'ART

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234