Vierde Boost promotie voor DEEN Nederland: de Spiralz liggen in de winkel

HULST, Nederland, May 25, 2016 /PRNewswire/ --Kleurrijke tand- en tekenwielen voor het nieuwe verzamelspel in Nederland.
Na het grote succes van de DEEN "Space twisties" heeft DEEN Supermarkten onlangs zijn vierde collectibles promotie met de Boost Group gelanceerd.
Spiralz is een innovatief, indivueel ontwikkeld verzamelconcept, gebaseerd op het spirograafspel voor kinderen. Het bestaat uit 30 unieke Spiralz en drie jokers. In de komende vijf weken ontvangen DEEN klanten voor elke bestede 15 EUR een foliepak met een van de 30 Spiralz. Op speciale dagen zullen er aan de klanten gratis drie jokers worden uitgedeeld. Met deze promotie richt DEEN zich op een educatief concept: kinderen te leren hoe ze dit eeuwenoude instrument kunnen gebruiken en hun eigen verschillende ontwerpen en figuren kunnen creeren. Hiervoor werd er een speciaal 'Spiralz album' ontwikkeld waarin kinderen kunnen oefenen om met de Spiralz geweldige tekeningen te maken.
Geertje Meijer, Marketing Manager van DEEN Supermarkten, licht toe: "Knutselen en creatieve spelletjes worden tegenwoordig steeds populairder en het Spiralz spel sluit perfect op deze trends aan. Op een heel eenvoudige manier kunnen kinderen hun eigen, schitterend gekleurde kunstwerkjes creeren. Via zijn Shopper Marketing divisie is de Boost Group tevens in staat het totale pakket voor collectibles promoties te leveren, waaronder alle POS materialen en de optimale plaatsing daarvan".
Marcel de Jong, Managing Director voor Collectibles' Promotions van Boost Group, verklaart: "Zowel het activeren van klanten met een originele promotie als het op korte termijn verhogen van bezoekfrequentie en omzet op het POS zijn onze kerncompetenties en passie. Spiralz is een heel mooi voorbeeld van hoe BOOST en DEEN door gezamenlijke inzet een volledig nieuwe en op maat gemaakte educatieve collectibles' promotie hebben ontwikkeld. DEEN vroeg en inspireerde ons om een promotie te bedenken rond een specifiek speelgoedobject, hetgeen wij hebben ontwikkeld en voor de lancering getest. Dit is een innovatief concept, waarbij de ontwikkeling, het mechanisme, de productie en de logistiek door BOOST worden verzorgd".
Voor meer informatie: http://www.deen.nl/nu-bij-deen/spiralz
Contact: Laura Mattiucci - Marketing Manager - laura.mattiucci@boostgroup.ch - T: +41-58-201-94-47 - Mob: +41-79-955-72-03BOOST

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234