BabyWatcher start verhuur van baby-echo-scanner voor thuisgebruik

Maastricht, 24 mei - 's Werelds eerste echo-scanner voor de zwangeren onder ons, kan nu worden gehuurd voor thuisgebruik. Babywatcher is een compacte echo-scanner waarmee elke zwangere makkelijk zelfstandig thuis een pret-echo kan maken. Dit vanaf 16 weken zwangerschap.

Uitgebreid testen heeft uitgewezen dat een zwangere een echo zelfstandig kan maken. Babywatcher is bedoeld voor plezier en niet voor medische doeleinden. De Babywatcher maakt het mogelijk om driemaal per dag een plezier-echo te maken. Elke echo duurt maximaal tien minuten.

BabyWatcher heeft een gebruikersvriendelijk dashboard ontwikkeld. Het dashboard begeleidt de zwangere om de helderheid en grootte van de beelden en fimpjes aan te passen, op te slaan en te delen. De inmiddels uitgeleverde orders bevestigen dat een zwangere eenvoudig zelf een echo kan maken.

De Babywatcher is online te huur voor een periode van één, twee of drie weken. De Babywatcher wordt gratis bezorgd bij een DHL afleverpunt of rechtstreeks bij een zwangere thuis. BabyWatcher werkt daarnaast samen met retailers zoals babyspeciaal-zaken, een Nederlandse thuiszorgorganisatie en verloskundigenpraktijken in de Benelux en Duitsland.

Vanaf 26 mei start BabyWatcher eveneens haar eerste Pop-Up Store te Maastricht. Gedurende de gehele maand juni kan elke zwangere vanaf 16 weken ervaren hoe de Babywatcher werkt en zelf gratis echo's maken in de BabyWatcher Pop-Up Store.

Meer informatie is beschikbaar op www.mybabywatcher.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Bergs - raymond.bergs@mybabywatcher.com

BabyWatcher B.V.

plaats:
Maastricht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234