Eerste seksspeeltjesprogramma van Nederland online

Willie.nl lanceert nieuw programma 'Good vibrations'. In dit 6-delige programma, gericht op jongeren, worden sekspeeltjes op een openhartige manier getest en besproken. De eerste aflevering van het programma wordt maandag 23 mei online uitgezonden op willie.nl/good-vibrations.

Er rust vaak een taboe op seksspeeltjes, maar dat is helemaal niet nodig. De apparaatjes zorgen voor pure stimulatie; 'Good vibrations' dus. In het gelijknamige nieuwe programma van Willie.nl wordt de wondere wereld van de vibrerende hulpstukken onder de loep genomen.

In elke aflevering wordt een ander speeltje voorgelegd aan drie stellen en twee vriendinnen. In relaxte sferen, op een fijne bank met een drankje in de hand vertellen de testpersonen over hun ervaringen met het desbetreffende genotsapparaat.

Het amateurpanel, bestaande uit lovers en vriendinnen, neemt de kijker mee vanaf de eerste indruk tot de eindconclusie. De panelleden hebben rode wangetjes en giechelen een eind weg bij het vertellen over hun ervaringen.

De eerste toy die aan bod komt is de Womanizer Pro.

Met Good Vibrations worden jongeren geïnformeerd over de nieuwste en beste speeltjes en je krijgt een eerlijk beeld van hoe de gadgets presteren en aanvoelen.

Geplaatst in:

CLS Healthcare

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234