De Fluke 279 FC multimeter met warmtebeeldtechniek integreert twee meetinstrumenten in één om de productiviteit te verhogen

De combinatie van een volwaardige digitale multimeter met een warmtebeeldcamera maakt sneller en grondiger storingzoeken mogelijk met één instrumentEVERETT, Washington, 23 mei 2016 /PRNewswire/ -- Warmtebeeldcamera's zijn van onschatbare waarde voor het snel storingzoeken aan elektrische apparatuur, elektrische verdelers en transformatoren, maar elektriciens en onderhoudstechnici hebben er vaak geen ter beschikking wanneer zij deze nodig hebben. De Fluke(®) 279 FC TRMS-multimeter met warmtebeeldtechniek [http://www.fluke.nl/279FC] is het eerste meetinstrument waarin een volwaardige digitale True-RMS-multimeter (TRMS-DMM) is gecombineerd met een warmtebeeldcamera, voor sneller storingzoeken.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b [http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b]

Bij de 279 FC kunnen technici met de warmtebeeldcamera snel en veilig controleren op hotspots in zekeringen, bedrading, isolatoren, connectoren, verbinders en schakelaars, en vervolgens met de digitale multimeter storingzoeken en analyseren. Door de combinatie van twee krachtige meetinstrumenten in één, hoeven elektriciens en monteurs minder instrumenten mee te nemen en kunnen zij er meer op vertrouwen dat zij de middelen hebben om problemen op te lossen.

De multimeter met warmtebeeldtechniek heeft 15 elektrische meetfuncties, waaronder AC/DC-spanning, weerstand, doorgang, capaciteit, diodetest, min/max en frequentie. De optionele iFlex(®)-stroomtang kan rond geleiders en draden in krappe, moeilijk toegankelijke ruimtes worden aangebracht, waarna het meetinstrument ook wisselstroom tot 2500 A kan meten. Op het LCD-kleurenscherm van 3,5 inch (8,89 cm) zijn de beelden gemakkelijk en helder zichtbaar.

De wireless 279 FC maakt deel uit van Fluke Connect(®), een systeem van wireless test- en meetinstrumenten die via de Fluke Connect-app of Fluke Connect Assets-software communiceren; een cloud-based oplossing die metingen verzamelt voor een uitgebreide weergave van de status van kritische apparatuur. Monteurs kunnen in real-time zowel warmtebeelden als elektrische metingen registreren en delen via hun smartphones of tablets en automatisch naar de cloud uploaden. Rapporten kunnen meteen op locatie worden opgesteld en vanaf de locatie via e-mail worden gedeeld. Via de ShareLive(TM)-videogespreksfunctie kan in real-time met andere collega's worden samengewerkt, zodat de productiviteit op locatie wordt verhoogd.*

De multimeter met warmtebeeldtechniek met veiligheidsspecificatie CAT III 1000 V, CAT IV 600 V heeft een oplaadbare lithium-ionbatterij die onder normale omstandigheden een volledige werkdag stroom levert (10+ uur).

Meer informatie over de Fluke 279 FC TRMS-multimeter met warmtebeeldtechniek en de Fluke 279 FC/iFlex TRMS-multimeter met warmtebeeldtechniek vindt u op: www.fluke.nl/279FC [http://www.fluke.nl/279FC].

Voor meer informatie over Fluke-instrumenten en toepassingen, of over de dichtstbijzijnde distributeur, kunt u contact opnemen met Fluke Corporation, P.O. Box 9090, Everett, WA USA 98206, tel. (800) 44-FLUKE (800-443-5853), fax (425) 446-5116, e-mail fluke-info@fluke.com [mailto:fluke-info@fluke.com]. U kunt ook onze website bezoeken: http://www.fluke.com [http://www.fluke.com/].

Over Fluke

Fluke Corporation, opgericht in 1948, is de wereldmarktleider op het gebied van compacte, professionele elektronische test- en meetinstrumenten. De klanten van Fluke zijn technici, ingenieurs, elektriciens en meetspecialisten. Zij installeren industriële, elektrische en elektronische apparatuur, sporen storingen op en verhelpen ze. Tevens beheren ze apparatuur en voeren kalibratieprocessen uit.

Fluke is een geregistreerd handelsmerk van Fluke Corporation. De namen van hier genoemde bestaande bedrijven en producten kunnen handelsmerken van de respectieve eigenaars zijn. Bezoek voor meer informatie de website van Fluke. [http://www.fluke.com/]

* Binnen het wireless servicegebied van uw provider en onderworpen aan de prijsstelling van uw abonnement en andere voorwaarden. Fluke Connect is niet in alle landen beschikbaar. Sommige functies van Fluke Connect vereisen een abonnement tegen betaling en zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meer informatie:Ellen Colen van Caem31 402 675 264ellen.colen-van.caem@fluke.com [mailto:ellen.colen-van.caem@fluke.com]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b


Fluke Corp.


Web site: http://www.fluke.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234