Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland

Restaurant WT Urban Café & Kitchen te Utrecht houdt op 23 mei de eerste Virtual Reality Restaurant avond in Nederland. Bij elk gerecht krijgt de bezoeker een speciale virtual reality ervaring die aansluit bij het betreffende gerecht.

Er staat een mooi gerecht voor je, maar hebt geen idee hoe het tot stand is gekomen en waar de producten vandaan komen. Initiatiefneemster Linde Verbaas van VR Owl, een Virtual Reality bedrijf uit Utrecht , ging opzoek naar een manier om deze kennis tijdens het dineren op de gasten over te brengen. Door het toevoegen van een extra zintuiglijke belevingen wil VR Owl de culinaire liefhebber op een vernieuwende manier kennis laten opdoen over de gerechten en zo smaakbelevenis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het eten van een oester terwijl je door middel van de Virtual Reality Bril je op het strand bevindt. Waardoor de oester extra lekker smaakt!

Het project is een samenwerking tussen Linde Verbaas, VR Owl, Wes Schreutelkamp en Joost Bergsteijn van WT Urban Café & Kitchen. Laatstgenoemde heeft speciaal voor deze avond een menu opgesteld dat past bij de Virtual Reality belevingen. Zo zie je waar Joost Bergsteijn zijn producten vandaan haalt om die vervolgens ook echt op je bord terug te zien. Zesentwintig uitverkorenen gaan de allereerste Virtual Reality restaurant avond beleven bij WT Urban Café & Kitchen. Culinaire en technische hoogstandjes vallen zeker binnen het verwachtingspatroon van deze avond.

www.vrowl.nl

VR Owl

plaats:
Utrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234