Ontmoetingsplek Poortugaal opent deuren én keuken met vernieuwd concept

Nieuwe aanwinst voor Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor: KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren geopend.

KEES eten & drinken is mondiaal maar houdt vast aan zijn Rotterdamse roots. De koks van KEES werken met een Josper grill maar serveren ook graag een kipspies en gehaktbal. KEES eten & drinken is spannend, gemoedelijk en vertrouwd. KEES eten & drinken is dé ontmoetingsplek voor Poortugaal en omgeving.

Om meer gasten te kunnen ontvangen voor een heerlijke lunch, diner of een vergadering is het karakteristieke pand flink op de schop gegaan. De bar is verplaatst, het pand is uitgebouwd en het interieur is compleet vernieuwd. Het resultaat is een licht en hedendaags restaurant met veel aandacht voor detail,

Kip van de Josper
Een van de in het oog springende veranderingen is de volledig nieuwe keuken van KEES eten & drinken. De keuken is open gehouden en staat in het verlengde van de bar zodat de gasten goed kunnen zien hoe de koks aan het werk zijn. De keuken is voorzien van een Josper Grill. De Josper is de manier van bereiden voor robuuste gerechten met kracht. het houtskool in de afgesloten Josper oven wordt intens heet ()400 c) waardoor er een 'smokey-taste' ontstaat. Perfect voor bijvoorbeeld de Portugese of Frans gekruide kip van de menukaart van KEES eten & drinken.

Boven KEES voor vergaderingen
Het vertrek boven KEES eten & drinken heeft de naam Boven KEES gekregen en is geschikt gemaakt voor vergaderingen, presentaties en besloten diners. Boven Kees biedt diverse arrangementen voor gezelschappen vanaf 10 personen. De ruime gratis parkeergelegenheid en centrale ligging t.o.v. toegangswegen en OV maken van Boven KEES een ideale plek voor de zakelijke markt.

KEES eten & drinken
U vindt KEES eten & drinken op de kruisdijk 8 in Poortugaal. KEES is te bereiken via 010 501 55 11, info@restaurantkees.nl en www.restaurantkees.nl (ook voor de foto's).

Over Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling
KEES eten & drinken is een onderneming van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een belangrijke speler in de horecawereld. Inmiddels heeft Debuut. B.V. 27 locaties en 17 formules, waar jaarlijks 2,5 miljoen gasten worden ontvangen. Veel van onze horecabedrijven, zoals Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang, De Colonie, Breakaway en STAN&CO zijn ware begrippen, net als Belgisch Biercafé Olivier, waarvan de vestiging in Utrecht in 2014 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland.

Geplaatst in:

Voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd van Barneveld (marketing manager), via s.vanbarneveld@debuut.nl of 0346 - 57 81 95. Bekijk hier al onze concepten en formules: http://www.debuutbv.nl/content/__gedeeld/formuleov...

DeBuut Horeca B.V.

plaats:
Poortugaal

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234