Flightfinder betreedt nieuwe markten met Worldpay

LONDEN, May 20, 2016 /PRNewswire/ -- Toonaangevende ScandinavischeOTA werkt samen met Worldpay om passende
dienstverleningin nieuwe markten aan te bieden.
Uvet Nordic, één van de snelst groeiende Scandinavische online reisbureaus (OTA), heeft Worldpay als zijn exclusieve online betaalpartner geselecteerd om zijn internationale groei te faciliteren. Het bedrijf, gevestigd in Zweden en onderdeel van Uvet Global Business Travel Group, is momenteel actief in 12 Europese landen met de merken Flightfinder, Airfinder, Farefinder, FlyUvet, Doodle, Travelstore en Flygpoolen.
Worldpay bleek volgens Uvet Nordic over de beste positie te beschikken om de wereldwijde dekking te bieden die nodig is voor een snelle uitbreiding naar nieuwe landen. Bovendien stelt Worldpayde OTA in staat om een consistente en gepersonaliseerde ervaring te bieden op alle markten waar het actief is. Het inzicht van Worldpay in klantgegevens en plaatselijke uitgavepatronen ondersteunt de wereldwijde strategie van Uvet Nordic, waardoor het bedrijf zijn diensten op de voorkeuren van reizigers in elk land kan afstemmen.
Door met één aanbieder samen te werken, gaat Uvet Nordic - naarmate het bedrijf doorgroeit-  de complicaties die gepaard gaan met het samenwerken met meerdere betaalpartners uit de weg.
Uvet Nordic is van plan haar diensten naar 18 nieuwe internationale markten uit te breiden en was opzoek naar een partner die hierbij kon helpen. Worldpay is begonnen met het verwerken van de online transacties van het bedrijf in Scandinavië en zal verdere internationale activiteiten op zich nemen bij de uitbreiding van het bedrijf naar nieuwe markten, te beginnen met Italië, Frankrijk, Duitsland, het V.K. en Rusland.  
Worldpay helpt Uvet Nordic tevens bij het accepteren van het groeiende aantal alternatieve betaalmethodes (APM's) waaraan klanten in Europa de voorkeur geven. Voorbeelden hiervan zijn Carte Bancaire in Frankrijk, PostePay in Italië, Sofort in Duitsland of Qiwi in Rusland. Daarnaast zorgt WorldPay ervoor dat het bedrijf online betalingen in meerdere valuta kan accepteren.
Patric Wagenknecht, CEO van Uvet Nordic, laat weten: "Onze ambitie is om niet alleen als bedrijf te groeien. Wij willen onze klanten wereldwijd de beste online winkelervaring bieden door op elke markt de beste plaatselijke betaalmethodes en klantenservice aan te bieden. Worldpay is de perfecte partner. Zij hebben de wereldwijde expertise en het volledige arsenaal aan diensten dat wij nodig hebben om internationaal verder uit te breiden, terwijl wij onze klanten de waarde van een persoonlijke ervaring kunnen blijven bieden."
Thomas Helldorff, VP Travel en Airlines, Global eCommerce van Worldpay laat weten: "Moderne klanten willen de betaalmethode van hun voorkeur gebruiken wanneer zij vluchten en hotels boeken. De uitdaging voor online reisbureaus is om per markt de juiste betaalmethodes aan te bieden, waarbij zij zo min mogelijk problemen ondervinden naarmate zij doorgroeien. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring en uitgebreid inzicht in plaatselijk betaalgedrag kunnen bedrijven als Flightfinder hun klanten beter begrijpen, waardoor zij in elk land reizigers een persoonlijker en gemakkelijker online ervaring kunnen bieden."
Over Worldpay Worldpay is een toonaangevende aanbieder van betaaldienstenmet een wereldwijd bereik. Wij bieden een uitgebreid palet van technologische betaalproducten en -diensten aan meer dan 400.000 klanten. Wij beheren de toenemende complexiteit van betalingen voor onze klanten, zodat zij de meest uiteenlopende betaalmethodes uit de hele wereld kunnen accepteren en waardoor zij kunnen groeien. Via ons netwerk en onze technologie kunnen wij betalingen verwerken in gebieden die 99% van het mondiale bbp omvatten, in 146 landen en 126 valuta's. Wijhelpen onze klanten om meer dan 300 verschillende betaalmethodes te accepteren door middel van het bieden van een 'end-to-end' dienstverlening, inclusief Acquiring, Treasury, Gateways, Alternative Payments en Risk Management. Dit alles via één enkele integratie met Worldpay. Worldpay maakt betalingen eenvoudig voor vele toonaangevende bedrijven wereldwijd.
http://www.worldpay.com/global
Twitter:     @Worldpay [https://twitter.com/#!/worldpay ]
Facebook:  http://www.facebook.com/worldpay
Over Uvet Nordic   
UVET Nordic is een wereldwijde groep van internationale, multi-GDS online reisbureaus (OTA's). Het bedrijf werd in 1998 opgericht als één van de eerste Zweedse OTA's en maakt sinds 2013 deel uit van de Italiaanse wereldwijde reis- en toerismegroep UVET. Het bedrijfsmodel is gericht op het aanbieden van vliegtickets en aanverwante diensten zoals hotels, autoverhuur, evenementen en reisverzekeringen etc. aan particuliere klanten. In 2015 veranderde het bedrijf zijn naam vanwege de nieuwe eigenaar en het beheert momenteel de merken Flygpoolen, Doodle, Travelstore, Flightfinder, Airfinder, Farefinder en FlyUvet, en alle gerelateerde OTA's in twaalf verschillende markten.

 
http://www.flightfinder.se 
http://www.flygpoolen.se 
http://www.airfinder.it 
http://www.farefinder.ru 
http://www.flyuvnet.com 
http://www.flightfinder.no 
http://www.travelstore.se 
http://www.airfinder.de 
http://www.flyuvnet.co.uk 
http://www.flightfinder.dk 
http://www.doodle.se 
http://www.airfinder.at 
http://www.flightfinder.fi 
http://www.airfinder.pl 
http://www.flightfinder.es 
http://www.flightfinder.fr 


 Worldpay


CONTACT: Neem voor meer informatie contact op met: Nitesh Khetani: NiteshKhetani : Worldpayecommerceteam@golin.com +44-(0)2070670836

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234