Haagse koffiebar introduceert picknickbox

Picknickbox vol lekkernijen en heerlijke koffie

Wie een romantische picknick wil organiseren of samen met vrienden of familieleden wil genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht, kan vanaf dit voorjaar gebruik maken van de verrassende picknickbox van Hometown Coffee & More. Deze maand introduceert de gezellige koffiebar aan het Buitenhof in samenwerking met Foodora een uniek picknickarrangement met ambachtelijke lekkernijen en de lekkerste koffie. De picknickbox wordt overal in Den Haag bezorgd.

Klanten die gebruik maken van de picknickbox van Hometown Coffee & More hoeven zelf slechts een geschikte locatie uit te kiezen en een kleed mee te nemen. Verder is overal aan gedacht. De picknickbox wordt gevuld met ambachtelijke sandwiches, verse jus d'orange, humusdip met soepstengels, couscoussalade, cold brew koffie en een brownie. De picknickbox is bovendien biologisch afbreekbaar. Bezorging van de picknickbox gebeurt op de fiets.

Gezellig of romantisch
Een leuke picknick is geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld om samen met een geliefde te genieten van een romantische middag of voor een gezellige picknick in het park met vrienden.

Klanten kunnen zelf kiezen waar zij willen genieten van een heerlijk verzorgde picknick. ,,Den Haag is bij uitstek een stad die geschikt is voor een picknick. De stad herbergt met de Paleistuin een prachtig park, maar ook op een bankje in de stad of thuis op je balkon is het heerlijk genieten van een picknick" ,legt Britt van der Does van Hometown Coffee and More uit. Daarom introduceren wij deze heerlijke picknickbox'', vertelt van de Does. ,,Wij willen graag dat iedereen kan genieten van de stad Den Haag én van onze lekkere koffie en heerlijke lekkernijen.''

De picknickbox wordt verkocht voor Euro29,50 voor twee personen en wordt bezorgd op locatie door Foodora, Kijk op www.foodora.nl voor de exacte inhoud en hoe te bestellen.

Hometown Coffee & More
Hometown Coffee & More is een populaire espresso en slow-coffeebar aan het Buitenhof in Den Haag. In een gemoedelijke, huiselijke setting, met vintage interieur, gezellige leestafel en jazzy muziek kunt u genieten van de lekkerste koffie en slow-coffee, maar ook van verse smoothies en sappen of een goed glas wijn. Alle sandwiches, lekkernijen en borrelplateaus worden op ambachtelijke wijze bereid. De sfeer bij Hometown Coffee & More is ongedwongen en de barista's zijn even professioneel als vriendelijk en relaxt.

De sfeervolle slow-coffeebar in Den Haag is een onderneming van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een van de belangrijkste spelers in horecaland. Jaarlijks ontvangt Debuut, met zijn 16 formules op 28 verschillende locaties in het land, ongeveer 2,5 miljoen gasten. Veel van deze horecabedrijven zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot ware begrippen. Naast Hometown Coffee & More kunt u bijvoorbeeld denken aan Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang, de Colonie, Breakaway, STAN&CO en Belgisch Biercafé Olivier, waarvan de vestiging in Utrecht in 2014 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland.

Geplaatst in:

Voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd van Barneveld, via s.vanbarneveld@debuut.nl of 06 14 59 1007. Bekijk hier al onze concepten en formules: http://www.debuutbv.nl/content/__gedeeld/formuleov...

DeBuut Horeca B.V.

plaats:
Den Haag
website:
https://www.foodora.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234