De Press & Trade dagen van de Los Angeles Auto Show fuseert met de Connected Car Expo en vormen samen het Pre-Show evenement AutoMobility LA(TM)

Ford Motor Company President en Chief Executive Officer Mark Fields zal bij de opening van AutoMobility LA de keynote speech houdenLOS ANGELES, 17 mei 2016 /PRNewswire/ -- ANSA Productions, eigenaars en exploitanten van de Los Angeles Auto Show [http://laautoshow.com/] (LA Auto Show®), kondigde vandaag aan, dat de Press and Trade dagen van de LA Auto Show gecombineerd worden met hun vier jaar oude auto-tech conferentie, Connected Car Expo (CCE), en dat dit AutoMobility LA(TM), een pre-show evenement van vier dagen, zal vormen. De fusie is het hoogtepunt van een vijf jaar lange inspanning om de Press and Trade dagen om te vormen tot een authentieke beurs, die exclusief voor de nieuwe automobielindustrie bestemd is. Het vierdaagse evenement zal ook nu het gehele "nieuwe mobiliteit ecosysteem" - bestaande uit producenten van auto's, technische ondernemingen, ontwerpers, ontwikkelaars, startups, investeerders, handelaars, ambtenaren, analisten, etc. - samenbrengen voor het opnieuw definiëren en ontsluieren van de toekomst van het vervoer.

Voorafgaand aan de LA Auto Show, een consumenten evenement van 10 dagen, zal AutoMobility LA zal plaatsvinden van 14-17 november, in het Los Angeles Convention Center en omvat het Technology Paviljoen - een nieuw 50.000 vierkante voet groot gebouw dat gebouwd is om plaats te bieden aan dubbel zoveel auto-tech inzendingen als de CCE van vorig jaar. Toonaangevende autofabrikanten en technologie giganten, inclusief Mark Fields, President en Chief Executive Officer van Ford Motor Company, die bij de opening van AutoMobility LA op dinsdag 15 november de keynote speech zal houden, hebben al gemeld tijdens AutoMobility LA belangrijke aankondigingen te maken.

De Advanced Tech Showcase van de LA Auto Show en de daaropvolgende CCE hebben sinds 2012 ruim 100 nieuwe bedrijven bij de traditionele auto-industrie geïntroduceerd. Honderden deskundige sprekers hebben een podium gekregen, er werden tientallen belangrijke technologie aankondigingen gedaan en het vereenvoudigde talloze zakelijke afspraken. In 2014 werd het door Auto Connected Car News verkozen tot "de beste auto tech/auto vakbeurs". In 2015, werd het aantal exposanten van CCE verdubbeld vergeleken met het voorgaande jaar, het zag een stijging van het aantal bezoekers van 95 procent en een toename van 73 procent van het aantal technologie-verhalen, toe te schrijven aan de conferentie.

Diverse CCE exposanten ontvingen na de show een aanzienlijke financiering. Het meest opvallend was de investering van $ 500 miljoen van General Motors in Lyft, tot op heden het belangrijkste samenwerkingsverband tussen een autofabrikant en een carpooling service.

"Jarenlang waren we in het epicentrum van de veranderende automobielindustrie. Wij creëerden een omgeving voor een aantal van de grootste samenwerkingsverbanden, zoals die tussen General Motors en Lyft," zei AutoMobility LA en LA Auto Show President en Chief Executive Officer, Lisa Kaz. "We zijn verheugd dat wij merken, gevestigde ondernemingen of start-ups, kunnen blijven verbinden met invloedrijke personen en dat wij boeiende ervaringen met de meest toonaangevende bedrijven ter wereld kunnen bieden."

De AutoMobility LA planning zal vier dagen van netwerkactiviteiten, drie dagen van persconferenties en twee dagen van leermogelijkheden (presentaties van een breed scala van deskundigen) omvatten. Een volledige lijst van panel onderwerpen en sprekers wordt in de komende maanden aangekondigd. Een voorlopige planning is te vinden op http://www.laautoshow.com/automobility [http://www.laautoshow.com/automobility] .

Hoogtepunten van exposanten in het Technology Paviljoen omvatten, maar zijn niet beperkt tot ondernemingen, zoals ATMO Auto Power, Continental International, Garmin International, Mocana, QNX en whiteCryption. Terugkerende sponsors zijn onder andere Global Automakers, KPMG, Mojio, State Farm en Pirelli.

Er zullen op AutoMobility LA panels zijn, presentaties van hoog niveau door managers, technologie tentoonstellingen, vertoningen door autofabrikanten, netwerk evenementen en "breaking news" conferenties die alle aspecten van de zich snel ontwikkelende automobiel en de nieuwe mobiliteit industrie zullen onderzoeken. Tijdens AutoMobility LA zal de aandacht ook gevestigd worden op meer dan 50 wereld en Noord-Amerika productdebuten.

Bijna 25.000 ondernemers, disruptors, programmeurs, ontwerpers, autofabrikanten, regeringsfunctionarissen en meer worden dit jaar verwacht de AutoMobility LA bij te wonen. Het gaat van start op maandag 14 november met een netwerk receptie om 17:00 uur in het Technology Paviljoen en wordt gevolgd door de jaarlijkse Kickoff Party om 19:00 uur. Het tentoonstellingsterrein van het LA Convention Center is alleen op 16 en 17 november geopend.

Als aanloop naar de show, zullen Mojio en haar belangrijkste partners op zaterdagmorgen 12 november een 36-urige hackathon hosten. Ontwikkelaars, ontwerpers en ondernemers zullen ideeën voor auto apps en diensten, die kunnen worden benut door het open platform van Mojio en de API's van haar partners vormgeven, creëren en voorstellen. De winnaars van de tweede jaarlijkse uitdaging worden op maandagavond gedurende de openingsreceptie van AutoMobility LA bekend gemaakt.

Tijdens AutoMobility LA en tijdens LA Auto Show consumentendagen zal ook aan GO, een volstrekt nieuwe bestemming die de nieuwste slimme mobiliteit apparatuur en apps van autofabrikanten en nieuwkomers accentueert, en die de persoonlijke mobiliteit opnieuw definieert, belangrijke aandacht worden besteed. Go bevindt zich in het LA Convention Center en vestigt de aandacht op alles van e-kick fietsen tot zweef-boards tot wearables en nog veel meer.

Zoals in de afgelopen 109 jaar zal de naam LA Auto Show zal voor de publieksdagen blijven bestaan. De algemeen toegankelijke tentoonstelling is geopend van 18 tot 27 november 2016.

Voor registratie voor AutoMobility LA, kunt u terecht op: http://laautoshow.com/join [http://laautoshow.com/join] (vanaf juli 2016).

Voor meer informatie over AutoMobility LA en de LA Auto Show kunt u terecht op: http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/] en http://laautoshow.com/ [http://laautoshow.com/] .

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) is opgericht in 1907 en is elk jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 zijn de Press & Trade dagen van de show samengevoegd met de Connected Car Expo (CCE) tot AutoMobility LA(TM), de eerste echte vakbeurs van de industrie waarin technologie en de auto-industrie samenkomen om de meest urgente problemen voor de toekomst van het transport te bespreken. AutoMobility LA 2016 vindt plaats in het Los Angeles Convention Center op 14-17 november, waarbij vanaf 16 november ook voertuig fabrikanten hun debuten presenteren. De LA Auto Show wordt voor het publiek van 18-27 november geopend. AutoMobility LA is de plaats waar de regels voor het fabriceren, verkopen, onderhouden en bezitten van auto's worden gewijzigd, en waar het draaiboek wordt geschreven. AutoMobility LA is waar de nieuwe automobielindustrie zaken doet, baanbrekende producten worden onthult en waar strategische aankondigingen aan de media uit de hele wereld bekend worden gemaakt. LA Auto Show wordt gesteund door de Greater LA New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Voor het ontvangen van het laatste show nieuws en informatie, volg LA Auto Show op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow] of op Facebook via facebook.com/LosAngelesAutoShow [https://www.facebook.com/LosAngelesAutoShow] en meld u aan bij voor meldingen bij http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Voor meer informatie over AutoMobility LA, kunt u terecht op http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/] .

"AutoMobility LA" is het exclusieve handelsmerk van de LA Auto Show.

Media contactpersoon: Breanna Buhr / Sanaz Marbley JMPR Public Relations +1 (818) 992-4353 bbuhr@jmprpublicrelations.com [mailto:bbuhr@jmprpublicrelations.com] smarbley@jmprpublicrelations.com [mailto:smarbley@jmprpublicrelations.com]


Los Angeles Auto Show


Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234