ClearStructure Financial Technology breidt uit naar Azië

Het in Singapore gevestigde Silverdale Capital heeft ervoor gekozen om Sentry PM van ClearStructure te implementerenDANBURY, Connecticut, 17 mei 2016 /PRNewswire/ -- ClearStructure Financial Technology kondigde vandaag haar uitbreiding naar de Aziatische markten aan, nu het in Singapore gevestigde Silverdale Capital Pte Ltd ervoor heeft gekozen om Sentry PM, de bekroonde oplossing voor portfoliobeheer van ClearStructure, te implementeren. Dit systeem is recentelijk door Alt bekroond tot "Best Portfolio Management System". Credit Intelligence, Sentry PM is een goed aanpasbare front-to-backoffice oplossing voor beheer van zakelijke portfolio's waarmee klanten hun operationele werkstromen kunnen beheren, meer transparantie aan investeerders kunnen bieden en hun totale eigendomskosten kunnen verlagen (ga voor meer informatie over Sentry PM naar: http://clearstructure.com/solutions/ [http://clearstructure.com/solutions/]).

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO]

Na een snelle groei bestond er bij Silverdale Capital Pte Ltd behoefte aan een schaalbare en compacte oplossing voor het beheer van portfolio's. Sanjay Guglani, CIO van Silverdale, zei: "Voordat we dit samenwerkingsverband aangingen met het team van ClearStructure hebben we een groot aantal oplossingen onderzocht. De inzet van ClearStructure voor hun klanten is duidelijk zichtbaar in het evaluatie- en selectieproces. Wanneer we Sentry PM in ons pakket opnemen, kunnen we onze strategie waarbij we in iedere stap van ons investeringsproces transparantie tonen implementeren." Naast een groeiende transparantie bij investeerders beschikt Silverdale met Sentry PM over de diverse functionaliteit die nodig is voor hun unieke investeringsstijl en de flexibiliteit voor schaling bij groei.

Jeremy Hintze, COO van ClearStructure, voegde toe "Wij verwelkomen met genoegen Silverdale Capital bij onze groeiende klantenbasis. Wij erkennen Silverdale als toonaangevende opkomende manager in Azië en kijken niet alleen uit naar een langdurig partnerschap met het team van Silverdale, maar ook naar de kans om onze producten bij nieuwe investeringsmanagers in de hele Aziatisch-Pacifische regio aan te bieden."

Over Silverdale Capital Pte Ltd

Silverdale Capital is een door de Monetary Authority of Singapore gereguleerd en geaccrediteerd investeerder-gelicenseerd fondsenbeheerbedrijf dat gericht is op investeringen in opkomende Aziatische markten. Silverdale is gevestigd in Singapore en is erop gericht consistent en aantrekkelijk risico-aangepast rendement te verzorgen binnen het geleverde mandaat. Naast het adviseren van verscheidene fondsen fungeert Silverdale als externe fondsmanager voor grote institutionele/geaccrediteerde investeerders. Ga voor meer informatie over Silverdale Capital Pte Ltd. naar: http://www.silverdalegroup.com/.

Over ClearStructure Financial Technology LLC

ClearStructure Financial Technology zorgt voor hoogwaardige technologische oplossingen die kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van de investeringsbranche. De Sentry-productsuite wordt gebruikt door veel van de grootste en meest gerespecteerde investeringsbedrijven ter wereld, en zorgt voor meer dan vijftien jaar ervaring in het ondersteunen van hedgefondsen, vermogensbeheerders en andere financiële instellingen. Volg de LinkedIn-pagina van ClearStructure via: https://www.linkedin.com/company/clearstructure-financial-technology [https://www.linkedin.com/company/clearstructure-financial-technology] voor actuele aankondigingen en bedrijfsinformatie.

Contactpersoon: Monica Pepe +1 203-205-2701 monica.pepe@clearstructure.com [mailto:monica.pepe@clearstructure.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO


ClearStructure Financial Technology


Web site: http://clearstructure.com/solutions/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234