Max Verstappen vanavond exclusief in Peptalk

Amsterdam, 16 mei 2016 - Max Verstappen zal vanavond vanaf 19:50 uur in het Ziggo Sport programma 'Peptalk' voor het eerst uitvoerig terugkijken op zijn imponerende overwinning gisteren tijdens de Grand Prix van Spanje. Verstappen schreef daarmee historie, want nog nooit zegevierde een Nederlandse autocoureur in een Formule 1 race.

Naast een live verbinding met Max Verstappen schuiven Formule 1 commentator Olav Mol, oud-coureurs Tom Coronel en Robert Doornbos aan, en zitten ook opa Frans Verstappen en de beste vriend van Max, wereldkampioen kart Jorrit Pex, aan tafel bij presentatoren Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Daarnaast analyseert oud-roze trui drager Erik Breukink de prestaties van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia, kijkt golfer Joost Luiten terug op zijn seizoen tot nu toe en ging Frank Evenblij op bezoek bij de laatste wedstrijd van Guus Hiddink met Chelsea. Hij sprak Hiddink ook over diens toekomst, want met pensioen gaat hij nog lang niet, zo liet hij weten. 'Peptalk' is voor alle Ziggo abonnees met digitale televisie gratis te ontvangen via kanaal 14.

Ziggo Sport in cijfers
De uitzending van de Grand Prix van Spanje werd gisteren op Ziggo Sport, kanaal 14, door 1.1 miljoen mensen bekeken. Daarnaast keken er nog rond de 100000 mensen via de zenders van Ziggo Sport Totaal. De video van de laatste meters met het commentaar van Olav Mol op de Facebook-pagina van Ziggo Sport Totaal bereikte 5,4 miljoen mensen. Bovendien leverde de video meer dan 100000 likes op. De website raakte zelfs korte tijd overbelast toen meer dan 1200 mensen per seconde de fragmenten gelijktijdig wilden terugzien.

Over Ziggo Sport
Ziggo Sport is de gratis sportzender van Ziggo voor alle Ziggo klanten met digitale ontvangst. De zender, te ontvangen via kanaal 14, is de meest veelzijdige sportzender van Nederland en biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder andere internationaal voetbal uit de Spaanse Primera Division en de EK en WK kwalificatiewedstrijden, autoraces met onder meer de Formule 1, golf, tennis, basketball (NBA), hockey, rugby, beachvolleybal, veldrijden en atletiek. Daarnaast geeft Ziggo Sport ruim baan aan Nederlandse competities door live hockey, basketball, volleybal- en handbal wedstrijden uit te zenden.
Ziggo is een van de toonaangevende communicatie en entertainment dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,1 miljoen televisie-, 3,1 miljoen internet- en 2,5 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees. Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global, 's werelds grootste internationale kabelbedrijf met activiteiten in 14 landen.

Over Ziggo Sport Totaal
Ziggo Sport Totaal biedt vier digitale 24-uurs sportkanalen en twee extra kanalen voor live evenementen aan, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod omvat diverse Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League. Daarnaast zijn alle belangrijke golf- en diverse tennistoernooien via Ziggo Sport Totaal te volgen en besteedt de zender uitgebreid aandacht aan de Formule 1 (te zien op meerdere kanalen), basketball (NBA), hockey, rugby, beachvolleybal, veldrijden en atletiek.  

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Martijn van Opstal
T: 020 - 7788893
M: 06 - 53536851
E: mvopstal@libertyglobal.com

Ziggo Sport

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234