Flytxt Big Data Analytics Solutions ontvangt twee prestigieuze onderscheidingen op Innovation Awards van Pipeline

DUBAI, VAE, May 16, 2016 /PRNewswire/ --Flytxt, marktleider in het analyseren van gegevens van de consument in verschillende marktsegmenten, heeft twee prestigieuze prijzen gewonnen tijdens het Pipeline's "Innovation Award" programma van 2016. Flytxt ontving de winnaarstrofee in de categorie 'Innovation in Big Data and Analytics' en de trofee voor de 'runner up'  in de categorie 'Editor's Choice' op het evenement "Innovation Awards Reception", georganiseerd door Pipeline Magazine gehouden op 9 mei in Nice te Frankrijk.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140527/10098680)

"Big Data Analyse heeft zich ontpopt als een belangrijke strategische business driver voor dienstverleners en ondernemingen in het digitale tijdperk.  Dit was een van de categorieën waar het felst om gestreden werd en we hadden een uitdagende, maar boeiende tijd bij het evalueren van de inzendingen van de meest innovatieve bedrijven op dit gebied, " aldus Scott St. John, Managing Editor, Pipeline Magazine. "Flytxt weet zich te onderscheiden met haar oplossingen om het mobiel datagebruik van consumenten te analyseren, zodat telco's eenvoudiger hun groeiende hoeveelheid consumentengegevens in kaart kunnen brengen en ervan leren en nieuwe inkomstenstromen en klantentevredenheid kunnen genereren. Het feit dat de focus van Flytxt op de inzichtelijkheid van de analyse over het mobiele datagebruik ondernemingen helpt in aanverwante sectoren een hogere zakelijke waarde te realiseren, maakte indruk op het professionele jurypanel, waarin belangrijke technische leidinggevenden van bedrijven zoals Vodafone, BT, Time Warner Cable en Comcast zitting hadden."
In een reactie verklaarde Abhay Doshi, SVP Product & Marketing van Flytxt: "We zijn zeer vereerd om deze twee erkenningen te ontvangen op een dergelijk mondiaal platform. Dit is een bewijs van onze expertise in het verwezenlijken van meetbare economische waarde voor klanten door middel van Big Data Analytics. Onze oplossingen helpen bedrijven een ​​totaaloverzicht van hun klanten te krijgen en slimmer en sneller beslissingen te nemen. Het helpt hen de consument een betere "life style experience " te bieden door er beter op in te spelen."
Flytxt heeft steeds een economische meerwaarde van zo'n 7% ​​gegenereerd voor haar klanten met een alomvattende strategie om data optimaal te analyseren door de combinatie van Big Data technologie, een bundeling van analytische oplossingen, zakelijke toepassingen en ondersteunende diensten.
Over Flytxt  
Flytxt is marktleider in mobile analytics consument oplossingen. Flytxt genereert een meetbare economische meerwaarde uit de  analyse van datagebruik en helpt een beter inzicht te krijgen in de persoonlijke lifestyle van de klant, geeft een totaaloverzicht van alle klanten, waardoor het bedrijf beter kan inspelen op de markt en de loyaliteit versterken. Het bedrijf heeft analyse platforms ingericht op meer dan 50 klantlocaties in 30 landen en analyseert de data van meer dan 500 miljoen consumenten. Flytxt heeft het hoofdkantoor in Nederland, een bestuurlijk kantoor in Dubai en vestigingen in Parijs, Londen, Trivandrum, Mumbai, Singapore, Johannesburg, Nairobi en Mexico City. Ga voor meer informatie naar http://www.flytxt.com
Over Pipeline  
Pipeline magazine voorziet aanbieders van communicatiediensten van kritische branche-informatie die van belang is voor het stimuleren van de winstgevendheid en het leveren van de nieuwste generatie communicatiediensten. Pipeline omvat nieuws over en commentaar op de vraag van de markt, overheidsmandaten, technische ontwikkelingen en industrietrends. Voor meer informatie, lees Pipeline op http://www.pipelinepub.com


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140527/10098680


Flytxt


CONTACT: Gargi Basu, gargi.basu@flytxt.com, +91-9745769488

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234