De multifunctionele installatietesters van de Fluke 1660-serie helpen om apparaten te beschermen tegen onopzettelijke schade

De functie Insulation PreTest, waarvoor patent is aangevraagd, waarschuwt gebruikers en stopt de test als er een apparaat is aangesloten op het systeem dat wordt getestEVERETT, Washington, 16 mei 2016 /PRNewswire/ -- Fluke Corporation kondigt de introductie van de nieuwe installatietesters van de 1660-serie aan, de enige installatietesters die helpen om schade aan aangesloten apparaten te voorkomen. De nieuwe 1660-serie geeft de gebruiker meer vermogen in handen door snel en efficiënt testen volgens alle belangrijke lokale regelgeving. De apparaten die per abuis zijn aangesloten op het systeem dat wordt getest, worden beschermd. Bovendien kunnen met de 1660-serie gemakkelijk testresultaten via een smartphone worden gedeeld.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b [http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b]

De Fluke 1664 FC is voorzien van de Insulation PreTest(TM)-functie, waarvoor patent is aangevraagd en die detecteert of er een apparaat is aangesloten op het systeem dat wordt getest. Als dat zo is, dan stopt deze functie de test en geeft tegelijkertijd ook een visuele waarschuwing. Als dat zo is, dan stopt deze functie de test en geeft tegelijkertijd ook een visuele waarschuwing. De voorafgaande isolatietest helpt om onopzettelijke en kostbare schade aan randapparatuur te voorkomen.

De 1664 FC heeft ook een nieuwe automatische testfunctie die 5 vereiste installatietests in een keer achter elkaar uitvoert, waaronder een selecteerbare automatische test type A, AC en RCD (aardlekschakelaar), en dat zorgt ervoor dat er wordt voldaan aan de regelgeving voor installaties. Het aantal handmatige aansluitingen wordt beperkt, de kans op fouten wordt verminderd en de testtijd wordt met maximaal 40 procent verlaagd ten opzichte van eerdere Fluke-modellen.

Het wireless 1664 FC-model is onderdeel van Fluke Connect, het grootste systeem van software en wireless testinstrumenten in de branche. De metingen van de tester kunnen wireless worden verzonden naar de Fluke Connect-app op smartphones of tablets en automatisch worden geüpload naar de FlukeCloud(TM)-opslag, waardoor overschrijffouten worden vermeden. Technici kunnen in real-time samenwerken met collega's met behulp van ShareLive(TM)-videogesprekken, waardoor de productiviteit op locatie wordt verhoogd. De metingen van de 1664 FC kunnen worden gecombineerd met meetgegevens van meerdere Fluke Connect-test- en meetinstrumenten, om uitgebreide rapporten op te stellen en deze vanaf de locatie via e-mail te delen.

De nieuwe 1660-serie is ontworpen om de isolatieweerstand, de lusimpedantie, de weerstand van de aardeaansluiting, de aardingsweerstand, de prestaties van de aardlekschakelaar in TT- en TN-systemen en de fasevolgorde te controleren en voor lus-/lijnimpedantietests en aardlekschakelaartests in IT-systemen.

Ga voor meer informatie over de multifunctionele installatietesters van de Fluke 1660-serie naar: www.fluke.nl/1664FC [http://www.fluke.nl/1664FC].

Voor meer informatie over Fluke-instrumenten en toepassingen, of over de dichtstbijzijnde distributeur, kunt u contact opnemen met Fluke Corporation, P.O. Box 9090, Everett, WA USA 98206, tel. (800) 44-FLUKE (800-443-5853), fax (425) 446-5116, e-mail fluke-info@fluke.com [mailto:fluke-info@fluke.com]. U kunt ook onze website bezoeken: http://www.fluke.com [http://www.fluke.com/].

Over Fluke Fluke Corporation, opgericht in 1948, is de wereldmarktleider op het gebied van compacte, professionele elektronische test- en meetinstrumenten. De klanten van Fluke zijn technici, ingenieurs, elektriciens en meetspecialisten. Zij installeren industriële, elektrische en elektronische apparatuur, sporen storingen op en verhelpen ze. Tevens beheren ze apparatuur en voeren kalibratieprocessen uit.

Fluke is een geregistreerd handelsmerk van Fluke Corporation. Bezoek voor meer informatie de website van Fluke. [http://www.fluke.com/]

Meer informatie: Ellen Colen van Caem 31 402 675 264 ellen.colen-van.caem@fluke.com [mailto:ellen.colen-van.caem@fluke.com]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b


Fluke Corp.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234