PC Emerg. Eur. Prop. Fund sluit langdurig huurcontract met AT&T

Arcona Capital Fund Management B.V. maakt bekend dat het Palmer Capital Emerging Europe Property Fund N.V. (Property Fund) een langdurige huurovereenkomst heeft gesloten met huurder AT&T Enterprises (AT&T) voor het gebouw Letna 45 in Kosice. De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd tot december 2020 en verlengopties van in totaal 9 jaar.

De oorspronkelijke huurovereenkomst met AT&T was kortlopend met een opzegtermijn van een maand. De gemiddelde looptijd van de huurcontracten van het Property Fund stijgt met deze overeenkomst, mede door de contractverlenging van KROS in Zilina, zoals meegedeeld op 8 april, van 2,94 jaar naar 3,21 jaar. Het Property Fund heeft hiermee bovendien een zeer solvabele huurder voor het grootste gebouw uit de portefeuille (circa 18,7% van het portfoliowaarde).

AT&T huurt sinds januari 2016, 5.358 m2 aan kantoor- en technische ruimte in het gebouw Letna 45. De directie van Arcona Capital is verheugd dat AT&T, naast IBM en T-Systems één van de grootste huurders in Kosice, er voor heeft gekozen de komende jaren gebruik te blijven maken van het pand.

Financiële details van deze overeenkomst worden niet bekendgemaakt.

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund N.V. belegt in commercieel vastgoed in Midden Europa. Aandelen van het fonds (ISIN-code NL0006311706) zijn dagelijks verhandelbaar via NYSE Euronext Amsterdam als closed-end beleggingsfonds.

Voor meer informatie:
Arcona Capital Fund Management B.V.
Tel: 0570-665860
E-mail: info@arconacapital.com

PALMER CAPITAL NEDERLAND N.V.

plaats:
Deventer
website:
http://www.palmercapital.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234