SIA voegt 61 nieuwe termen toe aan internationaal lexicon

'Gig Work', 'Travel Nurse' onder de toevoegingen aan het SIA lexicon


MOUNTAIN VIEW, Californië, 12 mei 2016 /PRNewswire/ -- Staffing Industry Analysts (SIA) heeft 61 nieuwe definities toegevoegd aan diens Lexicon of Global Workforce Solutions-Related Terms (Lexicon van termen voor wereldwijde personeelsoplossingen). Het lexicon van SIA is hét woordenboek en de meest uitvoerige verzameling van definities voor het ecosysteem van personeelsoplossingen. Naast de nieuwe termen hebben 22 termen in de uitgave van 2016 ook een bijgewerkte definitie gekregen.

Het opkomende subsegment van personeel in de gezondheidszorg, Travel Nurse Staffing (reizend, verplegend personeel), wordt in de update van dit jaar erkend. Gig Economy/Gig Work (economie van tijdelijk personeel) is een andere, nieuwe toevoeging nu de impact van de on-demand economie op de wereld van personeel zo'n uitvoerig besproken onderwerp is.

"Het ecosysteem van personeelsoplossingen ontwikkelt zich razendsnel en dat betekent dat we meer dan ooit een gemeenschappelijke taal nodig hebben om dit te bespreken", zegt Barry Asin, president van SIA. "We zijn er trots op dat we deel kunnen uitmaken van de definitie en herdefinitie van de manier waarop mensen erover communiceren, hoe ze het begrijpen en hoe talent op wereldwijde arbeidsmarkten wordt gefaciliteerd. De voortdurende uitbreiding van het Lexicon weerspiegelt de richting die de gesprekken in de sector nemen."

Het lexicon werd in 2007 voor het eerst uitgegeven en bevatte toen 160 termen die te maken hebben met personeel. Het lexicon is sindsdien uitgebreid met internationale terminologie en bevat nu bijna 400 definities die te maken hebben met de mondiale personeelsmarkt en het ecosysteem van personeelsoplossingen.

Agency Worker, Independent Contractor Compliance (ICC), Permanent Placement en Workforce Solutions zijn een paar van de andere nieuwe termen in de uitgave van dit jaar, terwijl onder meer Human Cloud, Managed Service Provider/Managed Service Provision (MSP), Offshoring en Talent Management System (TMS) bijgewerkte definities hebben gekregen.

Het Lexicon of Global Workforce Solutions-Related Terms is hier [http://www2.staffingindustry.com/Research/Free-Resources] te vinden.

Over Staffing Industry Analysts (SIA) SIA is de internationale adviseur in oplossingen voor personeelszaken SIA werd opgericht in 1989 en is de internationale adviseur in oplossingen voor personeelszaken. Ons eigen onderzoek dekt alle categorieën van werk in of buiten dienstverband, inclusief tijdelijk personeel, onafhankelijke onderaannemers en andere vormen van personeel. Als divisie van de internationale businessmedia-onderneming, Crain Communications Inc., is SIA gevestigd in Mountain View, Californië met vestigingen in Londen, Groot-Brittannië. Lees hier meer over SIA.

Media Contact Jennifer Arcuni, Communications Director, Staffing Industry Analysts jarcuni@staffingindustry.com [mailto:jarcuni@staffingindustry.com] | +1 650 390 6171 | www.staffingindustry.com [http://www.staffingindustry.com/]


Staffing Industry Analysts


Web site: http://www.staffingindustry.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234